Indonesien, Bali, Ubud Como Uma, Pool & Uma Bar View

COMO Uma Ubud

COMO Uma Ubud, Bali, Indonesien

COMO Uma Ubud inviterer til fredfyldt velvære i sine lyse, luftige omgivelser. Omsluttet af frodige bakkedrag, rismarker og den tætte jungle ankommer du her til en intim og idyllisk lomme i det levende og dragende Ubud.

COMO Uma Ubud

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

COMO Uma Ubud formår på enestående vis at revitalisere den balinesiske arkitektur på moderne og behagelig vis. Det er opført med inspiration fra de traditionelle indonesiske bjerglandsbyer og de små, snørklede stier skaber en rar og fredfyldt atmosfære.

De 46 værelser, villaer og suiter er indrettet luftigt og let med store vinduespartier, der inviterer landskaberne og lyset helt ind. Inventar og møblement er enkelt og smukt i naturlige materialer med varme balinesiske detaljer. Vi anbefaler at booke de stilistiske Ubud-værelser (55m2) på første sal med åben stue eller Terrace-værelserne (45m2) i stueetagen med store franske døre, der åbner op til en skøn privat terrasse. Booker du Garden Pool-villaerne (54m2) eller Pool Suiterne får du egen pool. Rejser du med familie eller venner eller ønsker du blot endnu mere plads, kan du også booke de eksklusive og diskrete villaer: Uma Villa (94m2), Uma Pool Villa (94m2) og Como Villa (132m2).

COMO Uma Ubud præsenterer moderne, elegant og let gastronomi med dyb respekt for de lokale råvarer. På deres restaurant Kemiri kan du nyde traditionelle indonesiske retter fortolket på forfriskende vis samt asiatiske favoritter. Restauranten Uma Cucina er inspireret af det italienske køkken, som de udfolder baseret på lokale grøntsager og skaldyr i sæson såvel som delikate klassikere som brændeovnspizza, håndlavet pasta og italiensk is. Hertil kommer delikate drinks, gode vine, champagne og deres signatur Martini på Uma Bar.

Hotellet byder på en enestående adgang til store oplevelser. Kom med på kokkeskole, udforsk de uforstyrrede junglelandskaber på vandreture eller mountainbike, sejl i gummibåd på floderne eller se Kintmani templerne og bestig vulkaner! I COMO SHAMBALA-spaen kan du komme helt i balance med dybe massager og afslappende behandlinger, mens du flankeres af små damme med koi-karper og junglen.

  • Lufthavn: 36 km
  • Centrum: 2,5 km

Faciliteter

  • Pool
  • 2 restauranter
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Spa
  • Yoga
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.