Belmond Puri

Belmond Puri, Bali, Indonesien

Belmond Jimbaran Puri er et luksuriøst resort, hvor du bor i charmerende bungalows og villaer direkte ud til en af Balis allerbedste strande, Jimbaran Beach.

Hotellet er en del af den internationalt anerkendte Belmond-kæde, hvis luksushoteller over hele verden lovprises for deres eminente service, udsøgte gastronomi og imødekommende atmosfære. Belmond Jimbaran Puri er ingen undtagelse.

Belmond Puri

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Rundt om i den frodige have af hibiscus, åkander og frangipani-træer ligger Belmond Jimbaran Puris 62 traditionelle balinesiske hytter og villaer med små haver - flere af dem med privat pool.

Herfra er der kun et stenkast til den smukke, brede sandstrand og det indbydende hav. Und dig selv at nyde en cocktail i strandbaren, mens solen går ned i horisonten – det er ren magi!

I hjertet af resortet findes det lækre poolområde med loungemøbler i teak og med parasol samt den store infinity-pool, som med sine blågrønne stenfliser let indgår i de tropiske omgivelser. Her er også en dejlig pool til de mindste.

De store og højloftede bungalows (90-120m2) med palmetækkede stråtag er smukt indrettet med marmorgulve, møbler i teaktræ, lækkert badeværelse med nedsunket terrazzobadekar og en skøn udendørs terrasse. Her er højt til loftet, og rummene er luftige og med masser af autentisk charme og små skønne detaljer. Vælg mellem udsigt til stranden eller den tropiske have. Ønsker du at samle hele familien eller flere venner under ét tag, tilbyder Belmond Jimbaran Puris også de elegante deluxe pool villaer (140-400m2). Hvor du i diskrete rammer kan nyde et fantastisk ophold med privat pool, butler service, to badeværelser og en stor have.

Belmond Jimbaran Puris byder på nogle af de største gastronoiske oplevelser på Bali. Her væves indonesiske og vestlige elementerne sammen i et festfyrværkeri af intense smage og delikate råvarer på de to restauranter Tunjung og Nelayan i bedårende omgivelser.

Selvforkælelse af højeste kvalitet venter også i resortets spa. Lyt til bølgernes rolige bevægelser og nyd den milde brise, mens du oplever duftene fra frangipani og jasminblomsterne og får balinesisk massage og afslappende behandlinger. Resortet tilbyder også yoga, Thai Chi samt kokkeskole, spændende udflugter og sjove aktiviteter til børn.

  • Direkte ved stranden
  • Centrum: 1 km
  • Lufthavn: 6 km

Faciliteter

  • Pool
  • 2 restauranter
  • Bar
  • Spa
  • Gratis Wi-Fi
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.