Alila Ubud

Alila Ubud, Bali, Indonesien

Alila Ubud er et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker.

Respekten for miljøet og lokalsamfundene er fast forankret i Alilas vision om, at bevaring, samfund og handel kan og bør integreres. Alilas grønne indsats strækker sig ud over de operationelle aspekter af resorts for at skabe en positiv indvirkning på samfundet – økonomisk, socialt og kulturelt. Dette inkluderer bl.a. ansættelse af lokale, der bor i de omkringliggende områder, udvikling af den lokale arbejdsstyrke gennem færdighedstræning, brug af produkter og tjenester fra lokale leverandører.

Alila Ubud

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Luksusresort beliggende i grønne frodige omgivelser.

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor Superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og Deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante Poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på.

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, værdiboks, samt terrasse eller balkon.

  • Lufthavn: 40 km
  • Centrum: 8 km

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Spa
  • Aircondition
  • Terrasse eller balkon

Andre hoteller i Indonesien

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.