Indonesien Bali Ubud Adiwana Suweta, Chilled Pool Bar

Adiwana Suweta

Adiwana Suweta, Ubud

Adiwana Suweta er et hyggeligt og stemningsfuldt hotel beliggende i hjertet af Ubuds grønne og frodige natur. Denne fredfyldte oase det ideelle valg for både par, der søger romantik, og familier, der ønsker at skabe uforglemmelige minder sammen.

Adiwana Suweta

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Hotellet oser af hygge og charme med en indretning, hvor det moderne møder klassisk balinesisk stil. Palmer og en frodig have omgiver hotellet, og det hyggelige og indbydende poolområde ligger vendt direkte ud mod et frodigt jungleområde. 

Hotellet byder på fire værelseskategorier, som alle er klassisk og enkelt indrettet i lyse nuancer og med naturmaterialer i træ, bambus, flet, sten og marmor.

Adiwana Deluxe værelserne (50 m2) har egen overdækket møbleret terrasse eller balkon, hvorfra du har udsigt til haven og den betagende natur, som omkranser hotellet. Værelserne er smukt indrettet, rummelige og ideelle til 2 voksne og 1 barn. Flere af disse værelser er forbundet med hinanden ved hjælp af connecting doors, hvilket gør dem perfekte til familier.

Ønsker du lidt mere luksus og plads, kan du vælge at bo i en One (110 m2) eller Two (219 m2) Bedroom villa med privat pool. Her har du et luksuriøst badeværelse i marmor og en privat terrasse og pool med udsigt til frodige omgivelser.

I hotellets Tejas Spa kan du forkæle dig selv med balinesisk massage, zoneterapi og deres berømte Ayurvedic-behandlinger.

Ønsker du at udforske det omkringliggende område, kan du leje el-cykler. Derudover tilbydes der dagligt gratis transport til Ubud centrum, som ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet.

The Tablespoon er navnet på hotellets restaurant, hvor dine smagsløg vil blive forkælet med klassiske retter fra det indonesiske og internationale køkken. Restauranten har åbent fra morgen til aften og er populær for gæster udefra. Når mørket falder på, kan du nyde lækre cocktails og flere gange om ugen live-musik. Ved poolen finder du også en poolbar med kølige forfriskninger og drinks.

  • Lufthavn: 40 km
  • Centrum: 2,5 km

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.