Indonesien Bali Ubud Adiwana Bisma, Rooftop Pool

Adiwana Bisma

Adiwana Bisma, Bali, Indonesien

Adiwana Bisma er et lækkert og indbydende hotel med en central placering i det dragende Ubud på Bali. Fra denne fredfyldte oase har du kun få minutter til nationalparken Mandala Suci Wenara Wana – bedre kendt som Monkey Forest – hvor du kan udforske hinduistiske templer, se vandfald og spotte vilde aber.

Adiwana Bisma

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Med sin balinesiske gæstfrihed, behagelige atmosfære og stilfulde elegance er Adiwana Bisma et anbefalelsesværdigt hotel i Ubud. Hotellet er omgivet af rismarker og høje palmer, og det indbydende rooftop poolområde med infinity pool ligger vendt direkte ud mod et frodigt jungleområde. 

Hotellet byder på fire værelseskategorier, som alle er klassisk og enkelt indrettet i lyse nuancer og med naturmaterialer i træ, bambus, flet, sten og marmor.

På Grand Deluxe-værelserne (56 m2) har du egen overdækket terrasse ud til haven, mens Bisma Garden View-værelserne byder på romantisk balkon og badekar (56m2).

Bisma Jungle View-værelserne (56m2) er blandt de mest populære på Adiwana Bisma – og med god grund. Fra din store balkon kan du nemlig nyde naturens skønhed akkompagneret af lydene fra den brusende flod og junglens virvar af liv. Adiwana Rice Field View-værelserne (67m2) er hotellets største. Her har du et luksuriøst badeværelse i marmor og en stor privat terrasse ud til en rismark.

Hotellet har også egen spa, Teja Spa. Her kan du forkæle dig selv med balinesisk massage, zoneterapi og deres berømte Ayurvedic-behandlinger.

Pistachio er navnet på hotellets autentiske restaurant, hvor du med udsigt til rismarkerne kan nyde klassiske retter og det indonesiske køkkens velsmag og friske råvarer. Restauranten har åbent fra morgen til aften og er populær for gæster udefra. Når mørket falder på, kan du nyde lækre cocktails og live-musik. Ved infinity poolen finder du også en poolbar med kølige forfriskninger og drinks.

  • Lufthavn: 36 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Infinity-pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Terrasse eller balkon
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.