Tara Angkor Hotel

Tara Angkor Hotel, Siem Reap, Cambodja

Tara Angkor Hotel, beliggende i Siem Reap, Cambodja, er et fristed for luksus og kulturel fordybelse. Beliggende nær det berømte Angkor Wat, blander det moderne design med Khmer cambodiansk kulturarv. Med sine 206 rummelige værelser i flere kategorier, samt de mange gode faciliteter, herunder en spa, pool og restauranter, kan man som gæst nyde sit ophold, med kulturelle oplevelser og udsøgt personlig service.

Tara Angkor Hotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Beliggende midt i det fængslende landskab i denne historisk rige region, har Tara Angkor Hotel en fantastisk beliggenhed kun få øjeblikke fra det ikoniske UNESCO-verdensarvssted, Angkor Wat. Denne førsteklasses placering giver dig mulighed for ubesværet at dykke ned i vidundere af gammel Khmer-arkitektur.

Hotellet udstråler en elegant fusion af moderne design og traditionelle khmer-påvirkninger, hvilket skaber en indbydende atmosfære, der afspejler essensen af Cambodjas kultur, og fra det øjeblik du træder ind i lobbyen, bliver du mødt af en følelse af varme og ro.

Du finder et væld af gode faciliteter designet til at imødekomme ethvert behov og ønske. En fantastisk spa lokker med foryngende behandlinger, og er et fristed for afslapning og velvære. Den indbydende swimmingpool tilbyder et pusterum fra den tropiske varme, omgivet af en frodigt have, der skaber en oaseagtig atmosfære. Du finder også et avanceret fitnesscenter på hotellet.

Kulinariske lækkerier venter på hotellets forskellige spisesteder. Uanset om du nyder lokale delikatesser eller forkæler dig med internationale smagsoplevelser, er hver ret lavet med og lidenskab der skaber en indbydende atmosfære.

Servicen på Tara Angkor Hotel er kendetegnet ved et personligt præg, der foregriber og opfylder enhver gæsts individuelle behov, hvor personalets dedikation tog ekspertise sikrer et problemfrit og mindeværdig ophold.

Faciliteter

  • 2 restauranter
  • Aircondition
  • Bar
  • Familievenligt
  • Fitness
  • Gratis Wi-Fi
  • Pool
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.