Cambodia, Koh Rong, La Passion by Achariyak, Lobby, Receptionen

La Passion by Achariyak

La Passion by Achariyak, Koh Rong Samloem, Cambodja

På øen Koh Rong Saloem ud for Cambodias sydvestlige kyst finder du La Passion Resort. Omgivet af tropiske jungle, direkte på resortets egen hvide sandstrand ved Saracen bugtens funklende blå vand får du her et uniquet resort-ophold.

La Passion er opført og drives med dyb respekt for øens miljø og dyreliv, og resortet arbejder aktivt for at bevare den oprindelige fauna og havmiljø med en række grønne og bæredygtige tiltag, med al elektricitet fra solceller.

La Passion har værelser i flere kategorier i umiddelbar nærhed af stranden, blendet smukt ind i naturen. Nyd roen i din egen pool villa, bungalow eller suite – med udsigt over junglen, haven eller havet. Vågn op til lyden af havet eller fugles kvidren i træerne.

La Passion by Achariyak

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

La Passion by Achariyak er beliggende langs kysten af den maleriske Saracen-bugt strækker La Passion by Achariyak sig op ad den trædækkede bjergskråning af et 70.000 kvadratmeter stort naturreservat på Koh Rong Sanloem. Fra den pudderhvide sandstrand og det varme havvand til junglens afsondrethed og naturlige pragt, fortjener Koh Rong Sanloem sin beskrivelse som en 'paradis ø'. La Passion er porten til en idyllisk ø af naturlige vidundere.

La Passion har 58 værelser fra 35 – 85 m2 og fra terrassen har du udsigt over den frodige skråning til stranden og havet. Ønsker du mere plads eller at forene hele familien under ét og samme tag, anbefaler vi at bestille en af de private villaer, hvor I kan nyde opholdet og hinandens selskab. Villaerne er på 85 m2 og kan rumme hele familien og har alle privat pool, men også med adgang til resortes skønne infinity pool ved stranden.

Under dit ophold kan du forkæle dig selv med spa og wellness, gå eller cykelture ture gennem junglen til andre strande, snorkle i det klare vand, eller benytte resortes paddle-boards og kajakker. Der er også mulighed for dykning og lære det lokale køkken at kende på resortets kokkeskole.

La Passion by Achariyak, hvor Achariyak på Khmer refererer til ordet "vidundere", der er almindeligt kendt i Cambodja, og står for medfølelse, sympati, lighed og næstekærlighed, hvilket afspejler sig i den cambodjanske gæstfrihed.

The Fishermen Restaurant, La Passions primære spisested der levere uforglemmelige kulinariske oplevelser, med internationalt snit og dagligt friskfanget fisk og skaldyr, fra de lokale fiskere. The Fishing Hub kan middagen nydes direkte på stranden, Jongkarn – Fine dining i Khmer stil der serverer Khmer-specialiteter eller I kan nyde måltidet ved poolen.

 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • Infinity-pool
 • Værelser med direkte adgang til poolen
 • Spa
 • Gourmet restaurant
 • Værelser med havudsigt
 • Naturstier
 • Stand-up paddle
 • Dykkercenter
 • Familievenligt

Andre hoteller i Cambodja

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.