Cambodia, Tatai, 4 Rivers Floating Lodge, Morning View, Flod, Jungle

Canvas & Orchids Retreat

Canvas & Orchids Retreat, Tatai River, Cambodja

Førsteklasses camped luksuriøse afrikansk inspirerede safaritelte, der ligger i idylliske og fredfyldte omgivelser midt i junglen ved øen Koh Andet.

Koh Andet betyder ”flydende ø” på khmer, men øen er ikke flydende. Det er derimod 12 af lodgens store luksuriøse afrikansk inspirerede safaritelte, der ligger på pontoner på floden, og som forbindes til land med en lille gangbro. Fra teltene og terrassen er der en flot udsigt over floden og til den tætte grønne jungle. Og skulle du få lyst til en svømmetur, kan du hoppe i floden direkte fra pontonen.

Canvas & Orchids Retreat

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Overnatning i særklasse hvor du bor du i telte på Tatai-floden, helt tæt på junglen.

Canvas & Orchids Retreat tilbyder gratis udlån af kajak og fiskeudstyr, og der arrangeres aftenbådtur for at se fireflies. Derudover tilbydes der, mod betaling og med engelsktalende guide, bådtur til vandfald, solnedgangscruise, mangrovetur, vandreture i regnskoven, besøg hos de lokale naboer og vandretur i Cardamom Mountains eller Ta Kiew Mountains.

OBS! I perioden november til april skal udflugter bestilles mindst to dage i forvejen.

Receptionsområdet med baren og restauranten består også af store telte. Her kan du nyde en kold øl, sodavand, et glas vin eller en drink, inden middagen serveres.

Morgenmad er inkluderet i opholdet. Til frokost og aftensmad kan der vælges retter fra a la carte med et udvalg af asiatiske og vestlige retter. Til aftensmaden tilbydes også en tre-retters fast menu, hvor der kan vælges mellem to hovedretter. Der er også mulighed for at vælge vegetarretter.

Alle telte er smagfuldt indrettet med trægulve, kurvemøbler i lyse farver. Her er tv, loftvifte og gulvventilatorer, værdiboks, gratis Wi-Fi og kaffe/te faciliteter. En chaiselong sofa kan fungere som ekstra seng, og teltet indeholder stort badeværelse med bruser samt møbleret terrasse. Familieteltene har desuden et ekstra værelse, så her er der plads til fem personer i alt. Familieteltene ligger på land under palmerne.

Faciliteter

  • Enestående beliggenhed
  • Luksus glamping
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Udflugter
  • Kano/kajak
  • Stand-up paddle
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Cambodja

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.