Cambodia Anaya Resort Koh Rong Pool

Anaya Koh Rong Hotel

Anaya Koh Rong Hotel, Koh Rong, Cambodja

Anaya Koh Rong Hotel er en perle ved det azurblå hav på på øen Koh Rong i det fortryllende Cambodja. Dette eksklusive hotel er en destination, der indhyller dig i en atmosfære af ro og luksus, og omfavner den naturlige skønhed, som Koh Rong-øen har at byde på. Med en uspoleret strand og en spektakulær udsigt er Anaya Koh Rong Hotel det ultimative tilflugtssted for dem, der søger en sublim kombination af komfort og tropisk paradis.

Anaya Koh Rong Hotel er engageret i bæredygtig praksis for at bevare øens naturlige skønhed, lige fra genbrug til energieffektivitet stræbes der efter at minimere påvirkning på miljøet og bidrage til bevaringen af den enestående natur.

Anaya Koh Rong Hotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Anaya Koh Rong Hotel tilbyder moderne elegance i god kombination med traditionel khmer-stil. Du kan vælge mellem Standard værelser, Deluxe værelser eller Privat Pool værelser. Alle værelser er smagfuldt indrettet med lyse og beroligende farver og med privat balkon eller terrasse, der giver gæsterne en fantastisk udsigt over det krystalklare hav eller de frodige tropiske haver.

Hotellets restaurant, der serverer kulinariske mesterværker med inspiration fra både det lokale og internationale køkken, har ydermere en fantastisk udsigt over både stranden, junglen og poolen. De lokale fiskere leverer friskfangede fisk og skaldyr, som kokken tryller med.

Det krystalklare vand, den uberørte strand eller den frodige frodige jungle? En bådtur til uberørte strande, små fiskelandsbyer eller hvad med en dykker- eller snorkeltur til det farvestrålende liv under overfladen? Eller vil du nyde det hele fra et stand-up paddleboard? Anaya Koh Rong Hotel giver dig en harmonisk balance mellem afslapning og eventyr, hvilket gør det til det ideelle rejsemål for dig, der ønsker at opleve både afslapning og øens skønhed.

Faciliteter

  • Vandsport
  • Massage
  • Restaurant
  • Udflugter
  • Familievenligt
  • Bar
  • Pool
  • Mulighed for villa med egen pool
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.