Malaysia, Borneo, Danum Valley Borneo Rainforest Lodge, Udendørs Aftenstemning

Borneo Rainforest Lodge

Borneo Rainforest Lodge, Borneo, Malaysia

Borneo Rainforest Lodge er en prisvindende lodge beliggende lige i hjertet af en af verdens ældste regnskove, Danum Valley. Det er et hyggeligt og luksuriøst øko-resort, der giver gæsterne en unik og behagelig oplevelse midt i Danum Valleys uberørte vildmark. De har 31 individuelle hytter med ventilatorer og en-suite badeværelser. 

Borneo Rainforest Lodge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Borneo Rainforest Lodge ligger i hjertet af Danum Valley Conservation Area, lige ved Danum-floden. Med sine 130 millioner år er regnskoven en af de ældste, såvel som en af de biologisk mangfoldige, i verden. Danum Valley Conservation Area er omkring 97 kilometer væk fra Lahad Datu og er hjemsted for unikke arter af flora og fauna, hvoraf mange er endemiske for regnskoven og selve Borneo-øen.

Da Borneo Rainforest Lodge ligger inde i regnskoven, fokuserer aktiviteterne hovedsageligt på at udforske den tropiske jungle og dyrelivet, der lever i den. Her er der masser af stier, som vil føre dig til smukke og fascinerende dele af junglen. Morgen- og natvandringerne giver hver især gæsterne chancen for at se junglen og dens indbyggere, som er forskellige afhængigt af tidspunktet på dagen. Og hvis du gerne vil nyde en stille stund til at nyde roen i omgivelserne, kan du også bare slappe af på verandaen eller tage en hurtig dukkert i det udendørs karbad.

 

Faciliteter

  • Aktiviteter
  • Bar
  • Boutiquehotel
  • Naturstier
  • Restaurant
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.