isfjord radio

Isfjord Radio Adventure Hotel

Isfjord Radio Adventure Hotel, Svalbard

Isfjord Radio Adventure Hotel er en afsides beliggende udpost langt fra civilisationen og uden vejforbindelse. Om vinteren ankommer du med hundeslæde eller snescooter efter at have gledet over gletsjere og bjerge. Om sommeren krydser du Ishavet på en bådsafari. Når du vågner op på dette fantastiske sted, er du klar til en eventyrlig dag i Arktis. Der er ca. 3.500 isbjørne på Svalbard, og nogle af dem besøger regelmæssigt Isfjord Radio.

Isfjord Radio Adventure Hotel

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Isfjord Radio Adventure Hotel tilbyder unik indkvartering midt i vildmarken cirka 90 km fra Longyearbyen.

Radiostationen fra 1933 og ser måske ikke ud af meget udefra, men når du træder ind, vil du blive overvældet af et komfortabelt hotel med moderne og indbydende indretning.

Hotellet består af en hovedbygning og to separate huse med soveværelser. Hver bygning har separate toiletter og baderum med bruser. Saunaen er beliggende på kanten af tundraen, med en vidunderlig udsigt til Isfjorden og Forlandet-øerne.

Helpension er inkluderet i dit ophold. Morgenmaden og aftensmaden serveres på hotellet, mens frokosten oftest består af en ekspeditionsfrokost som serveres i vildmarken. Isfjord Radio modtager lokale Svalbard-produkter fra en af de tre tilbageværende fængselsfolk på Svalbard, og kokke skaber fine dining-oplevelser inspireret af Arktis.

Efter en dag fyldt med arktiske eventyr kan du tilbringe tid i saunaen. Udsigten er storslået, især når en gruppe hvaler passerer forbi.

Bemærk venligst, at Isfjord Radio er et vildmarkshotel, og for at bevæge dig udenfor kræves en guide med riffel til isbjørnebeskyttelse.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Udflugter
  • Sauna
  • Inkl. helpension
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.