Norge Tromsoe Scandic Ishavshotel Exterior By Day

Scandic Ishavshotel

Scandic Ishavshotel, Norge

Med sin beliggenhed ved vandkanten af Tromsøs billedskønne havn, tilbyder Scandic Ishavshotel en betagende udsigt til Ishavskatedralen og det fortryllende landskab. Det er det perfekte sted til dig, der ønsker at opleve den enestående norske natur og samtidig være tæt på byens centrum.

Scandic Ishavshotel er ideelt for både familier og par, og byder på komfortable værelser med moderne indretning og faciliteter, og er et perfekt sted til at slappe af efter en dag med spændende aktiviteter. Værelserne er store, og har udsigt over byen eller vandet og de omkringliggende fjelde.

Scandic Ishavshotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Folket har talt
Hotellets prisvindende morgenmadsbuffet er uovertruffen, og sikrer du får en perfekt start på dagen. Flere år i træk har hotellet vundet den fornemme pris ”fylkets beste hotellfrokost” (folkets bedste hotelmorgenmad). Så stå op i god tid og nyd dagens vigtigste måltid. Udvalget er gigantisk med mere end 100 forskellige morgenmadsprodukter.
Restaurant Roast, som ligger i hotellets stueetage, er populær – også blandt Tromsøs indbyggere, og her kreeres kulinariske lækkerier, der har stor fokus på friske lokale råvarer fra micro-producenterne i regionen, samt alt godt fra havet.

Når du bor på Scandic Ishavshotel, er der et væld af aktiviteter at vælge imellem. Du kan tage på nordlysudflugt, hundeslædetur, kajaksejlads, eller udforske de omkringliggende naturskønne vandrestier. Hvis du bor på hotellet i efterår- og vinterhalvåret, kan du også komme på hvalsafari (fra okt. – feb.).
Du bor i gåafstand til Tromsøs vigtigste seværdigheder og gågade med fine butikker og ”koselige” (det norske ord for hyggelige) caféer, barer og restauranter.

Scandic Ishavshotel er det ideelle valg for alle typer rejsende - naturelskere, eventyrsøgende og kulturinteresserede. Hotellet tilbyder en uforglemmelig kombination af naturskønne omgivelser, kulturelle oplevelser og førsteklasses faciliteter, der sikrer et mindeværdigt ophold i magiske Nordnorge.

  • Lufthavn: 6 km
  • Centrum: 200 m

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Parkering mod betaling
  • Ladestationer til El-bil (begrænset antal)
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.