Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge, Norge

Beliggende helt ned til vandkanten og i hjertet af Tromsø har Clarion Hotel The Edge en af byens bedste placeringer med kort afstande til byens vigtigste seværdigheder, gågaden og et stort udvalg af restauranter, caféer og hyggelige spisesteder. The Edge er det kulturelle samlingspunkt i ”Nordens Paris”. Byen fik tilnavnet tilbage i 1840, fordi den allerede dengang var kendt som en kulturby med masser af liv og fantastisk natur.

Clarion Hotel The Edge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Et godt valg til familier og par

Hotelbygningen skiller sig ud med sit innovative og moderne design. Lobbyen er trendy, og værelserne er indrettede med lyse møbler, stor komfortabel seng og et stilrent badeværelse med hvide klinker og god udsigt over by eller vand. Både familier og par kan nyde godt af hotellets dejlige morgenmad og lækre faciliteter.

The Edge er indehaver af byens eneste skybar, og har den bedste udsigt til Nordnorges enestående natur. Der er livemusik og underholdning i sommerperioden, når vejret tillader det. Det er også et godt spot at opleve det dansende grønne nordlys (bedst fra slutningen af august til og med april).

Hyggelige spisesteder og byens kultur

Når du besøger Tromsø, anbefaler vi, at du besøger mange af havnens hyggelige caféer og restauranter med udendørsservering. Prøv den berømte Mack Brewery (mindre end 500 meter fra hotellet), som er den ældste pub i byen, og som brygger deres egne øl. Byen fungerer også som centrum for Norges involvering i Arktis, og Polarmuseet i byen fortæller om livet og udforskningen af denne region.

The Edge sætter rammerne for dig, så du med udgangspunkt i en fantastisk base kan opleve det bedste af Nordnorges magi og charme.

  • Lufthavn: 6 km
  • Centrum: 200 m

Faciliteter

  • Restaurant
  • Rooftop bar
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Fitness
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.