Finland, Finske Lapland, Nellim Wilderness Hotel, Nordlys, Vinter, Sneklædt, Indgang

Wilderness Hotel Nellim

Wilderness Hotel Nellim, Lapland, Finland

Nellim Wilderness Hotel var oprindeligt en landsbyskole i mere end 60 år. I sine bedste år gik der over hundrede elever fra det finske Lapland. Folk begyndte af flytte ud og skolen lukkede. Det blev startskuddet til Mari og Jouko’s hoteleventyr.

Med kærlig hånd og med respekt for naturen har ægteparret renoveret bygningerne, så de i dag står som et familiedrevet hotel opført i en perfekte kombination af traditionel lappisk stil og nordisk luksus. Her kan du nyde den uberørte natur og rene luft i en hyggelig og afslappet atmosfære, mens det venlige personale, den hyggelige indkvartering og de mange aktiviteter sørger for, at du får en uforglemmelig ferie omgivet af smuk og unik finsk natur blot 8 km fra den russiske grænse.

Wilderness Hotel Nellim

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Nellim tilbyder en lang række aktiviteter i den finske vildmark. Tag fx på snescootersafari på jagten efter nordlyset, kør i hundeslæde, besøg en rensdyrfarm, tag på langrend og sneskoture og prøv lykken som is-fisker.

Her er en hyggelig buffet restaurant med et bredt udvalg af lækre retter at vælge imellem. Her er alt fra salater til fisk og skaldyr, varme supper samt hoved- og gryderetter. Sidstnævnte består oftest af rensdyrkød, der er langsomt tilberedt til perfektion. Vilde urter og svampe, multebær, tyttebær og blåbær tilføjer alle en ekstra dimension.

I hotellets bar bydes der på et stort udvalg af spiritus, vine og unikke cocktails. Prøv fx en Huskey Howling, Reindeer Kick eller Brown Bear’s Kiss og nyd den foran pejsen.

Nellim består af en række forskellige overnatningsmuligheder i forskellige størrelser. Vælg mellem hotelværelser eller bjælkehytter. Fælles for alle er, at de er opført i en skøn blanding af traditionel rustik stil med moderne bekvemmeligheder og smagfulde møbler. Alle har eget badeværelse og nogle har ligeledes egen sauna. Og snyd ikke dig selv for en nat i et af Aurora værelserne. En unik oplevelser hvor du kan ligge i sengen og se nordlyset gennem det store glastag.

  • Lufthavn: 50 km

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Sauna
  • Udflugter
  • Aktiviteter

Andre hoteller i Lapland

Finland Moutka Wilderness hotel
Nellim Wilderness Hotels & Safaris
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.