Finland, Finske Lapland Nangu Wilderness Hotel, Aurora Log Cabin, Nat

Wilderness Hotel Nangu

Wilderness Hotel Nangu, Lapland, Finland

Nangu Wilderness Hotel er et skønt boutiquehotel kun for voksne. Nangu ligger i det fjerntliggende finske Lapland ved Inari-søens sydlige bred med en betagende udsigt og perfekt til at opleve nordlyset.

Da Nangu kun er for voksne, er det den perfekte voksenlegeplads, hvor du kan prøve snescooter, snesko, hundeslæde og langrend og virkelig slippe dit indre barn løs, mens du nyder den snedækkede vildmark. Der er naturligvis også en god mulighed for en romantisk ferie. Tag fx plads i en behagelig opvarmet slæde som trækkes af en snescooter, der tager dig ud til en fjerntliggende campingplads, hvor du kan nyde en lækker varm drink ved siden af ​​det brølende lejrbål og se på himlen ovenfor.

Wilderness Hotel Nangu

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Landskabet i det finske Lapland er det perfekte sted at prøve nogle spændende aktiviteter. På Nangu kan de arrangere flere forskellige udflugter. Fx en heldagsudflugt, hvor du kører på en hundeslæde for at besøge en rensdyrfarm, eller du kan tage ud med snescooter for at prøve lykken som is-fisker. Der er også masser af muligheder for at maksimere din mulighed for at få øje på nordlyset på en sneskotur og med snescooter. Eller tag på en ekstraordinær campingtur i et Aurora Telt. En once-in-a-life-time hvor du bor på Inari-søen nogle hundrede meter fra hovedbygningen. Det luksuriøse telt har en dobbeltseng med udsigt til nattehimlen og et tør-toilet. Her er ikke brusebad eller rindende vand, men der tilbydes sauna og brusebad i hovedbygningen.

Dette lille boutique-hotel har en hyggelig restaurant med store gulv til loft-vinduer, så du kan nyde den storslåede panoramaudsigt og den dagligt skiftende menu. Morgenmad og frokost serveres som buffet og aftensmaden er á la-carte.

Nangu tilbyder forskellige overnatningsmuligheder. Vælg mellem hotelværelser eller bjælkehytter. Fælles for alle er, at de er opført i træ i en traditionel rustik stil med smagfulde møbler. Alle har eget badeværelse og nogle har ligeledes egen sauna. Og snyd ikke dig selv for en nat i et af Aurora værelserne. En unik oplevelse hvor du kan ligge i sengen og se nordlyset gennem det store glastag.

  • Lufthavn: 32 km

Faciliteter

  • Kun for voksne
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Sauna
  • Udflugter
  • Aktiviteter
Finland Moutka Wilderness hotel
Nellim Wilderness Hotels & Safaris

Andre hoteller i Lapland

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.