Finland, Finske Lapland, Moutka Wilderness Hotel, Efterår, Snelandskab, Tusmørke

Wilderness Hotel Muotka

Wilderness Hotel Muotka, Lapland, Finland

Muotka Wilderness Hotel er et nænsomt renoveret familiedrevet hotel som ligger i et afsondret hjørne af Lapland, 15 km fra landsbyen Saariselkä. Dens idylliske beliggenhed, i udkanten af ​​den uberørte Urho-Kekkonen Nationalpark, garanterer minimal forstyrrelse af kunstigt lys, og dermed en øget chance for at se nordlys, blot ved at træde uden for døren. Og her er det ikke unormalt at se strejfende rensdyr mellem skovens træer. Stedet og omgivelserne udstråler en atmosfære af varme og afslapning fra det øjeblik, du ankommer.

Så er du til fredfyldte omgivelser, snescootersafari, hundeslædeture, langrend og saunature, er Moutka Wilderness Hotel et oplagt valg. 

Wilderness Hotel Muotka

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

I området omkring Moutka finder du 300 km afmærkede langrendsruter og lige som vores andre hoteller i Lapland, tilbydes der også forskellige andre aktiviteter i det snedækkede landskab. Snescooter, hundeslæde, snesko ture, nordlyssafari og besøg på en rensdyrfarm er blot nogle af dem.

Hotellet har en buffetrestaurant med åben pejs, lille lounge og bar. Her er ligeledes sauna med separate tidspunkter for mænd og kvinder. Den kan også reserveres til privat brug (betales lokalt). Der er også en udendørs pejs og samisk kota hytte.

Moutka byder på hotelværelser og bjælkehytter samt aurorahytter med glastag, så du kan ligge i sengen og kigge op på den stjerneklare nattehimmel og nordlyset. Fælles for alle værelser og hytter er, at de er rustikke og smagfuldt indrettet med moderne bekvemmeligheder og møbler. Alle har et privat badeværelse og nogle har ligeledes egen sauna. Rejser I flere sammen, kan vi varmt anbefale en af bjælkehytterne med plads til 5 personer. Her får du to soveværelser, eget badeværelser, privat sauna, stuen med brændeovn og et tekøkken – perfekt til en hyggelig aften efter en dag med vintereventyr i den lappiske natur.

  • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Sauna
  • Udflugter
  • Aktiviteter
Finland Moutka Wilderness hotel
Nellim Wilderness Hotels & Safaris

Se rejse dertil

Andre hoteller i Lapland

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.