Island Torfhus Retreat Torfhus Hytte

Torfhus Retreat

Torfhus Retreat, Selfoss, Island

Torfhús Retreat tilbyder en eksklusiv og ægte fusion af robust, uberørt natur og diskret øko-luksus og har en ideel beliggenhed tæt på Den Gyldne Cirkel og Islands sydkyst. De 25 grønklædte hytter er inspireret af den islandske vikingekultur, og er opført med lokale materialer, herunder genbrugssten og træ.

Alle 25 hytter er smagfuldt indrettede med rustikke naturmaterialer, og alle har adgang til naturligt opvarmede hot tubs. Den uformelle gourmetrestaurant i hovedhuset serverer velsmagende morgenmad og aftensmad. Menuen er dybt forankret i islandske traditioner og fokuserer på de fineste, friske og lokale ingredienser med en kreativ menu, der varierer dagligt.

Torfhús Retreat byder velkommen året rundt, så uanset hvornår du besøger Island, vil der altid være en rigdom af oplevelser at vælge imellem.

Torfhus Retreat

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Torfhús Retreat tilbyder en unik og ægte kombination af den rå, uberørte vildmark og subtil øko-luksus. Torfhús Retreats 25 hytter, smukt indrammet af grønne enge, er inspireret af den islandske vikingekultur og bygget af naturmaterialerne genbrugssten og træ, der findes i den omkringliggende natur.

Du er omgivet af naturens skønhed og samtidig med der ikke er langt til varme kilder, gejsere og vandfald langs Den Gyldne Cirkel og de dystre sorte kyster på Islands sydkyst.

De 25 hytter, hver med 1 eller 2 værelser, er smagfuldt indrettede med rustikke naturmaterialer og har adgang til naturligt opvarmede hot tubs. Den uformelle gourmetrestaurant i hovedhuset serverer lækre morgen- og aftensmåltider, hvor menuen afspejler den dybe forankring i islandske traditioner med fokus på de fineste, friske og lokale råvarer. Menuen er kreativ og skifter hver dag.

Torfhús-hytterne har en størrelse på 60 m2 og kan rumme op til 4 personer. Der er to soveværelser, badeværelse, opholdsområde, privat terrasse og hot tub. Derudover er køkkenet udstyret med Nespresso-maskine/te, minibar, TV og WiFi.

Torfbær-hytterne har en størrelse på 30 m2, og er ideelle til to personer. Her finder du et soveværelse, badeværelse, opholdsområde samt adgang til en delt terrasse og en hot tub, der deles mellem tre hytter. Køkkenet er også udstyret med Nespresso-maskine/te, minibar, TV og WiFi.

Torfhús Retreat har stor fokus på bæredygtighed og benytter udelukkende geotermisk og hydroelektrisk energi for at minimere deres miljøpåvirkning.

  • Nær ved: Den Gyldne Cirkel
  • Nær ved: Langjökull gletsjeren
  • Nærmeste lufthavn: 150 km
  • Nærmeste by: 55 km

Faciliteter

  • Varmt vildmarksbad
  • Gourmet restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Stort aktivitets- og udflugtsprogram

Anbefalede hoteller i Island

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.