Island Silica Hotel Blue Lagoon

Silica Hotel

Silica Hotel, Selfoss, Island

Her bor du med udsigt til den imponerende Illahraun lavaslette og der er kun 10 min. gang til Den Blå Lagune. 

Når du bor på Silica Hotel har du adgang til din egen lagune, som kun er for Silicas hotelgæster, og desuden har du Premium entré til Den Blå Lagune (inkl. Silika ansigtsmaske og 2 valgfrie masker, håndklæde, 1 drink, badekåber og 1 glas mousserende vin, hvis du spiser på Restaurant Lava).

Der er 35 værelser som alle er indrettet i nordisk og enkel stil, og der er flere restauranter at vælge imellem.

Silica Hotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Hotel Silica har en imponerende og dramatisk smuk beliggenhed på den golde Illahraun lavaslette, kun 10 min. gang fra Den Blå Lagune. Halvøen, hvor Den Blå Lagune og hotellet er, er i dag på UNECSO Global Geopark-listen, hvilket betyder at områdets landskab og geologi er unikt. 

På Hotel Silica er du omgivet af Islands rå og facinerende natur, og du har adgang til hotellets egen lagune, som har samme helbredende virkning som i Den Blå Lagune, som stammer fra den nærliggende geotermiske kilde. Det fortryllende og facinerende blå vand indeholder en stor mængde af bl.a. naturlige mineraler, som har en helbredende virkning på fx. psoriasis, men som også har en skøn virkning på huden generelt. Her er både sauna, dampbad, mulighed for massage i vand (mod betaling), café, maskebar og massagevandfald.

Når du bor på Hotel Silica, får du desuden Premium entré til Den Blå Lagune (inkl. Silika ansigtsmaske og 2 valgfrie masker, håndklæde, 1 drink, badekåber og 1 glas mousserende vin, hvis der spises i Restaurant Lava).

De 35 værelser er indrettet i nordisk og enkel stil. Og du har enten udsigt til lavasletten og de omkringliggende bjerge eller til et rislende vandløb med det karakteristiske lysende blå vand.

På hotellet serveres der buffetmorgenmad, og der er mulighed for at købe mad og drikke i bistroen. Blot 10 min. derfra ved Den Blå Lagune, kan du spise i caféen eller de to restauranter, hvoraf Restaurant Moss har én Michelinstjerne - vi anbefaler at bestille bord i god tid.

  • Ved Den Blå Lagune
  • Lufthavn: 25 km

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Fitness
  • Premium adgang til Den Blå Lagune med bl.a.:
  • - massagevandfald

Anbefalede hoteller i Island

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.