Island Deplar Farm Hotel med udsigt til landskabet

Deplar Farm

Deplar Farm, Island

På halvøen Tröllaskagi, i den nordligste del af Island, finder du Deplar Farm. Et luksushotel med blot 13 suiter og de ikoniske græstage der falder fuldstændig i ét med naturen. Det femstjernede hotel er beliggende midt i den afsidesliggende Fljot-dal. Du skal ikke mange år tilbage i tiden, før hotellet blot var en fårefarm. I dag er det omdannet til et af Islands mest luksuriøse hoteller. Her er ikke en nabo eller butik i sigte. Du er alene i en afsides krog af Island, der gemmer på noget af landets mest uberørte natur, som kun ligger 45 minutter med fly fra Reykjavik og 1,5 times kørsel fra Akureyri lufthavn. Den rå islandske vildmark inviterer til ekstraordinære naturaktiviteter, som alle er inkluderet under dit fornemme ophold. Deplar Farm er porten til ægte vildmarkseventyr.

Deplar Farm

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Alt er inkluderet på Deplar Farm

Rejsen starter allerede, når du har bestilt dit ophold. Deplar Farm stiller en ”Experience Manager” til rådighed før din ankomst, der vil informere dig om de mange naturaktiviteter, du har mulighed for at vælge under dit ophold. Det er vigtigt, du har god tid til din beslutning, og kan prioritere hvilke vildmarkseventyr, der passer bedst til dig.

Listen af aktiviteter er lang og langt de fleste er inkluderet. Og afhængig af, hvornår på året du rejser, vil det være muligt at vælge mellem vinterens aktiviteter; her kan nævnes skiløb, hundeslæde, sneskoture og varme kilder. Om sommeren kan du tage på hvalsafari, fluefiskeri, havkajak, rideture eller på fat bike. Listen er lang, og vi advarer på forhånd, det bliver svært at vælge!

Der er blot 13 suiter og værelser på Deplar Farm, som alle har navn efter vikinger, nordiske guder eller lokale steder i området. Atmosfæren er uformel og luksuriøs på samme tid, og alt emmer af harmoni, udsøgt kvalitet og nøje udtænkte detaljer i den nordiske og elegante indretning.

Gastronomien på Deplar Farm er en symfoni af islandske smage, hvor havets friske delikatesser, og de lokale råvarer bliver forvandlet til kulinariske kunstværker af hotellets mesterkokke. Uanset hvilket måltid, der bliver serveret, kommer dine smagsløg i himlen. Vinene er nøje parret med dagens menu, og hotellets bar er særdeles veludstyret, så du kan nyde fortrinlige cocktails. Og det hele er inkluderet i prisen.

Om dagen står den på naturoplevelser, kun få har haft mulighed for at opleve før dig, og når mørket sænker sig over bjergdalen, kan du nyde godt af Deplar Farms fabelagtige faciliteter. Deplar Farm har formået at skabe en overflod af faciliteter, som du skal unde dig selv at gøre brug af under dit ophold. Udover billard, bordfodbold, dart og bordtennis finder du et veludstyret fitnesslokale og et smukt yogarum med gulv til loft vinduer. Spaen har jacuzzi og skønne behandlinger, hvor du bl.a. kan flyde rundt i saltbade. Der er både inden- og udendørs pool, som er opvarmet til 37 grader af den termiske undergrund. Der er kun få ting, der kan overgå den ro og udsigt, du har, når du sidder indhyllet i dampene fra det termiske vand i skæret af stjerner og måske det grønne nordlys (opleves bedst i perioden september til midt april).

Et sted som Deplar Farm gør noget helt særligt ved en.

  • Lufthavn: 90 km

Faciliteter

  • Helt særlig afslappende stemning og høj service
  • Gourmet oplevelser
  • Inkl. helpension
  • Stort aktivitets- og udflugtsprogram
  • Inkl. udflugter
  • Inkl. transport fra/til lufthavnen
  • Spa
  • Fitness
  • Yoga
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.