Grønland Old Camp Kangerlussuaq, Udefra, Vandrehjem

Old Camp

Old Camp, Kangerlussuaq, Grønland

Hyggeligt, ældre og enkelt vandrehjem beliggende i de gamle barakker fra tiden hvor Kangerlussuaq var amerikansk militærbase.
Vandrehjemmet er beliggende et par kilometer fra selve lufthavnen, og med direkte udsigt til landingsbanen og mod Kangerlussuaq-fjorden.
Her er det den hyggelige atmosfæren der tæller, og ikke nødvendigvis komforten, da bad og toiletter er på gangen og deles med andre gæster.
Det fælles opholdsrum indbyder ofte til hygge og snak, og det er også her morgenmad spises.

Dejlige udendørs faciliteter, med borde og bænke, hvor man især i sommermånederne kan nyde vejret, der ofte er meget stabilt og lunt, breddegraden taget i betragtning.

Old Camp

(Officiel hotelkategori 1 stjerner)

Hyggeligt, ældre og velfungerende vandrehjem beliggende ca. 2 km fra lufthavnen. Der er værelser med køjesenge samt dobbeltværelser med enkeltstående senge, alle er mindre og med et lille skrivebord, stol og klædeskabe, alle med fælles bad og toiletter på gangen Der er inkluderet både håndklæde og sengetøj/linned.
Der er adgang til køkkenet og en fælles tv-stue, og der er en kiosk med et lille udvalg af souvenirs og drikkevarer. Derudover er der et udendørs opholdsareal med faciliteter. 

  • Centrum: 2 km
  • Lufthavn: 2 km

Faciliteter

  • Mulighed for Wi-Fi
  • Inkl. morgenmad
  • Inkl. transport fra/til lufthavnen

Anbefalede hoteller i Kangerlussuaq

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.