Grønland Kystskibet Sarsaq Ittuk, Isbjerge, Ishav, Natur

Kystskibet Sarfaq Ittuk

Kystskibet Sarfaq Ittuk, Vestgrønland

Vil du opleve Grønland fra en helt anden vinkel? Så tag med Arctic Umiaq Lines kystskib MS Sarfaq Ittuk, - skibet sejler som både færge og fragtskib langs vestkysten, fra Qaqortoq i syd til Ilulissat i nord, og lægger til i flere byer og bygder undervejs. Oplev det leben som er på havnene, når der både vinkes farvel og siges velkommen, se de store isbjerge passere forbi, og måske kan der også spottes en hval undervejs.

Her har du muligheden for at opleve en af de vigtige transportmuligheder som er i Grønland, og passagerne vil være en skøn blanding af turister og lokale.

Skibet har cafeteria, agtersalon med panoramavinduer, legerum og biograf. Skibets kapacitet er 237 passagerer med en besætning på 22 personer.

Skibet har forskellige indkvarteringsmuligheder, liggepladser, kahytter og suiter.

Kystskibet Sarfaq Ittuk

Kystskibet MS Sarfaq Ittuk blev bygget i 1992 og moderniseret i 1999/2000. Med en længde på 73 meter, en bredde på 11 meter og en motor på 2000 HK skyder skibet en fart af 13 knob. Skibet har cafeteria, agtersalon med panoramavinduer, legerum og biograf. Skibets kapacitet er 239 passagerer med en besætning på 22 personer.

Skibet er af Det Norske Veritas klassificeret til sejlads i isfyldte farvande.

Skibet har forskellige indkvarteringsmuligheder:

Liggepladserne
er grupperet med 2, 4 eller 8 køjer i hvert afsnit. Liggepladserne findes på dæk 1, 2 og 3. På dæk 1 er liggepladserne uden vinduer. Der er fælles bad og toilet på gangen, og der er adgang til aflåselige brusekabiner i fællesområder. Oftest medbringer passagerer egen sovepose, men der er mulighed for tilkøb af tæppe.
Premium liggeplads findes på dæk 1 og 2. Der er fælles bad og toilet på gangen, adgang til aflåseligt brusekabine samt lille te-køkken.
Kahytterne, der findes på 3. og 4. dæk, er udstyret med fire opredte køjer. De kan købes som en-, to-, tre-, eller fire-personers kahytter. Der er bord og TV med et udvalg af film, ligesom der er eget bad/toilet. Der er håndklæder i kahytterne.
Junior-suite (2 stk), er beliggende på dæk 3. Der er bord og TV med et udvalg af film, samt eget bad/toilet. Måltider ombord på skibet er inkluderet (ekskl. drikkevarer).
Igloo-suite (1 stk), som er indrettet med stor komfort, stort TV som kan tilsluttes smartphone, tablet eller bærbar via kabel, et minikøleskab og øvrige suite faciliteter. Morgenmad, frokost og aftensmad ombord på skibet er inkluderet (ekskl. drikkevarer).

Faciliteter

  • Butik
  • Cafeteria
  • Wi-Fi mod betaling

Anbefalede hoteller i Grønland

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.