Grønland Ilimanaq Lodge Ilimanaq, Restaurant KOKS, Gourmet, Gastronom, Udsigt

Ilimanaq Lodge

Ilimanaq Lodge, Ilimanaq, Grønland

Vågn op og se direkte ud på de majestætiske isbjerge, der langsomt flyder forbi. Og nyd morgenkaffen på terrassen, mens du måske er heldig, at en hval kommer forbi og slår med halen. De 15 hytter er smukt indrettet i nordisk stil, og med eget bad og toilet.

Ilimanaq Lodge siger velkommen!

Oplev den lille bygd Ilimanaq, hvor brødrene Egede i 1700-tallet missionerede, og hvor byen dengang var en blomstrende koloniby. I dag er den en lille og hyggelig bygd, smukt beliggende ud til fjorden. I og omkring bygden er der mulighed for spændende aktiviteter; vandreture, ATV til Sarqardliup gletsjeren og bådture.

Og så er der mulighed for at nyde et udsøgt måltid på en af Grønlands bedste restauranter, KOKS.

Ilimanaq Lodge

Ilimanaq Lodge består af 15 hytter, reception og gourmet restaurant, alle smukt beliggende i den lille historiske bygd Ilimanaq. Hytterne er i to plan, og designet så de indgår naturligt i den omkringliggende natur. De er indrettet i nordisk stil med eget badeværelse (toilet og bruser), og med solpaneler til varme og el. Udsigten til havet kan nydes fra både den lille terrasse foran huset, fra stuen og fra sengen på førstesalen.

Nyd et udsøgt måltid i restauranten KOKS, i det fredede og restaurerede hus fra 1700-tallet, hvor handelsmanden og missionæren Poul Egede (søn af Hans Egede) boede. Huset er smukt beliggende med udsigt til havet, og restauranten, som var 2⋆ Michelin-restaurant på Færøerne i 2021, vil fra sommeren 2022 servere måltider på højt gastronomisk niveau for lodgens gæster.

Når du bor i Ilimanaq Lodge er der et væld af aktiviteter i byen og i naturen; kulturelle, vandreture, ATV og bådture, samt en spændende tur til Sarqardliup gletsjeren.

 

  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Terrasse
  • Inkl. morgenmad
  • Gourmet restaurant

Anbefalede hoteller i Ilulissat

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.