Grønland Igaliku Hytter

Igaliku Bygdehotel

Igaliku Bygdehotel, Sydgrønland, Grønland

Igaliku Bygdehotel ligger naturskønt i den sydlige del af Grønland. Det er et hyggeligt lille hotel med både overnatning i både hytter, villa og hovedhuset. Vandremulighederne i området er fantastiske.

Igaliku Bygdehotel

Smukt placeret ved vandet midt i bygden finder du Igaliku Bygdehotel. Her tilbydes forskellige indkvarteringsmuligheder.

Hovedhuset med blot 8 små værelser, som alle blev renoveret i 2021, har du en naturskøn beliggenhed. Der er bad og toilet på gangen, og opholdet inkluderer sengetøj, håndklæder og morgenmad. Her serveres smagfulde grønlandske måltider i cafeen, og her er en perfekt udsigt til fjorden og de omkringliggende fjelde. Skal du på tur i løbet af dagen, kan du bestille en madpakke, og drikkevarer og snacks kan ligeledes tilkøbes.

Guest House, som åbnede i 2021 er en stor bjælkehytte med 4 værelser og fællesstue og et lille tekøkken med enkle faciliteter.

I hytterne, som der findes 6 af, kan du få mere privatliv, da du her får dit eget badeværelse og hytterne er placeret oppe over hotellet, så udsigten er endnu mere fascinerende, selvom den er imponerende over det hele.

Er I en mindre gruppe, der rejser sammen, er villaen oplagt at leje - et nybygget træhus med solterrasse, 2 soveværelser og en hems med yderligere 2 madrasser

Faciliteter

  • Restaurant
  • Kaffe/te-faciliteter
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.