Grønland, Sydgrønland Hotel Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq, Narsarsuaq, Grønland

Skønt beliggende i Sydgrønland og en attraktiv destination med kort afstand til naturskønne oplevelser, byer og historiske steder.

Hotel Narsarsuaq er et moderne hotel, som er et godt udgangspunkt for at opleve den overvældende natur. Her er gode transportmuligheder og mange historiske steder i nærheden fra eksempelvis Nordotiden og vikingetiden.

Hotel Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq har 93 rummelige værelser i kategorierne single-, dobbelt-, familieværelser og suiter, og fra hotellets restaurant på øverste etage har du en imponerende udsigt over de grå fjelde og den store fjord.

I restauranten serveres spændende retter med grønlandsk kød og fisk, så tøv ikke med at prøve velsmagende kulinariske retter med et mix af lokale- og internationale retter. Restauranten serverer vin fra alverdens lande, og kaffen er et must, mens du er her. I cafeteriaet serveres morgemadsbuffet og dagens specialiteter kan nydes både til frokost og aften.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Enestående beliggenhed
  • Bar
  • Mulighed for Wi-Fi
  • TV
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.