Grønland, Sydgrønland Hotel Narsaq Sommer

Hotel Narsaq

Hotel Narsaq, Narsaq, Grønland

Velkommen til Hotel Narsaq med en god beliggende i naturskønt område. Dette charmerende hotel tilbyder en autentisk oplevelse i en af verdens mest unikke og uberørte destinationer. Uanset om du er her for at udforske den storslåede natur, opleve den lokale kultur, eller blot slappe af og nyde roen, vil Hotel Narsaq være en god base.

Hotel Narsaq

Hotel Narsaq ligger i den lille by Narsaq, omgivet af smukke fjorde og majestætiske bjerge. Byen er kendt for sin naturskønhed og rige historie, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for eventyrere og naturelskere. Fra hotellet har du nem adgang til vandrestier, bådture og en række andre udendørs aktiviteter.

Værelser er komfortable med moderne bekvemmeligheder med mulighed for Wi-Fi, fladskærms-tv og privat badeværelse eller delte faciliteter. Mange af værelserne har også en spektakulær udsigt over fjorden og de omkringliggende bjerge.

I resturanten serveres både lokale grønlandske specialiteter og internationale retter. Menuen er sæsonbetonet og fokuserer på friske og lokale råvarer.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Mulighed for Wi-Fi
  • Enestående beliggenhed
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.