Grønland Ilulissat Hotel Hvide Falk, Sten, Udsigt, Natur

Hotel Hvide Falk

Hotel Hvide Falk, Ilulissat, Grønland

Dejligt hotel beliggende i centrum af Ilulissat, og i gåafstand til butikker, restauranter og cafeer.
Udsigten fra restauranten og værelserne på øverste etage er helt unik med udsigt til de fantastiske isbjerge i Diskobugten. Restauranten byder på udvalgte grønlandske specialiteter, og har desuden også et frokostkort med enkle retter.
Ud over hotellet findes også mindre hotel-lejligheder, som er beliggende foran hotellet. Her bor man lige i vandkanten med terrasse mod havet.

Hotel Hvide Falk

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Dejligt hotel i centrum af Ilulissat med en smuk udsigt over Diskobugten. Hotellets restaurant serverer  grønlandske specialiteter, desuden er der bar/lounge samt hotelbus til/fra lufthavnen og Arctic Umiaq Line skibsanløb og -afgange.

Hotellet har 41 værelser samt 1- og 2 værelses lejligheder, og mange af værelserne er nyrenoverede.
Værelser og lejligheder er indrettet med kaffe/te-faciliteter, TV og Wi-Fi. Værelserne er fordelt på 2 etager, og hotellet har ikke elevator. Værelserne på øverste etage har udgang til en balkon, der går hele vejen rundt om bygningen, hvorfra det er muligt at nyde udsigten over isfjorden.

  • Centrum: 0 km
  • Lufthavn: 4 km

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Kaffe/te-faciliteter

Anbefalede hoteller i Ilulissat

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.