rejser til Grønland, Eqi, kælvende bræ, Glacier Lodge Eqi, hytter

Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, Ilulissat, Grønland

Overnat i en af de kun 19 hytter og telte, som alle ligger smukt med udsigt til den kælvende Eqi gletsjer.  Vælg mellem flere hyttetyper, nogen med privat badeværelse med varmt vand og lille terrasse, og glamping teltene med en enkelt indretning, gode senge, lille terrasse og fælles toilet og bad.

Alle måltider laves og serveres af lodge-personalet. Og på afrejsedagen er der mulighed for at tage med på en vandretur til toppen af gletsjermorænen. 

 

Glacier Lodge Eqi

Overnat i en af de kun 19 hytter og telte, som alle ligger smukt med udsigt til den kælvende Eqi gletsjer.  Lodgen er beliggende midt i Grønlands vildmark, langt væk fra civilationen og med en enestående udsigt. 

Der er flere hytte typer at vælge imellem, nogen med privat badeværelse med varmt vand og lille terrasse, og glamping teltene er enkelt indrettet med gode senge, lille terrasse og fælles toilet og bad.

Lodge-personalet sørger for maden, lavet af lokale råvarer, kaffe, te og snacks. Og på afrejsedagen er der mulighed for at tage med på en vandretur til toppen af gletsjermorænen. 

OBS: der er ikke wifi i lodgen.

Faciliteter

  • Restaurant

Anbefalede hoteller i Ilulissat

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.