Grønland Camp Kangiusaq Nordlys

Camp Kangiusaq

Camp Kangiusaq, Nuuk, Grønland

Oplev et uforglemmeligt eventyr i Grønland på Camp Kangiusaq, en unik camp beliggende i det storslåede grønlandske landskab. Denne enestående camp med glamping tilbyder en autentisk oplevelse, hvor du kan fordybe dig i den rå, naturlige skønhed i Grønlands vilde natur.

Camp Kangiusaq

Camp Kangiusaq er ideelt placeret i et naturskønt område, kendt for sine fantastiske udsigter, dyrelivet, og de utallige muligheder for udendørs eventyr. Campen er omgivet af høje fjelde, gletsjere og dybe fjorde, der skaber en imponerende baggrund. Det er moderne glamping, og teltene er placeret på træterrasser og står derfor meget stabilt. På terrassen foran hvert telt er der to stole og et bord så man kan sidde og nyde den smukke bugt og solnedgangen over fjeldene. 

Teltene er opvarmet, og der er dyner, puder, håndklæder, tæpper og andre almindelige fornødenheder i hvert telt.

Campen har fælles badefaciliteter og en hyggelig lounge. Der er fællesspisning både morgen og aften i messeteltet, og der er mulighed for at smøre madpakker til frokost. Der er også en bålplads, perfekt til at nyde de lange lyse aftener.

Under opholdet kan man låne fiskestænger, kajakker og paddleboards, som frit kan benyttes.

Faciliteter

  • Enestående beliggenhed
  • Glamping
  • Kajak
  • Fisketure
  • Møbleret terrasse
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.