Færøerne, Hotel Havgrim Seaside 1948, Torshavn, Commodore Suite, Udsigt

Havgrim Seaside Hotel 1948

Havgrim Seaside Hotel 1948, Torshavn, Færøerne

Havgrim Seaside Hotel 1948 på Færøerne har en enestående beliggenhed ud til Nolsøfjorden og dets betagende historiske atmosfære.

Historisk atmosfære og personlig service

Dette lille boutiquehotel ligger i en imponerende historisk bygning fra 1948. Det smukke, hvide hus er blandt de fleste færinger kendt som Kommandørens hus, da en række danske kommandører fra flåden har boet i huset. I dag forenes husets historiske arv med en udsøgt poetisk æstetik, lækre designløsninger og farver inspireret af fjordens bevægelser og den storslåede, foranderlige himmel.

Bæredygtig og ren energi

På Havgrim Seaside Hotel 1948 kommer alt varmt vand og varme fra rene, bæredygtige undergrundskilder 200 meter under jordens overflade.

Havgrim Seaside Hotel 1948

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Havgrim Seaside Hotel 1948 er et moderne, nyrenoveret boutique-hotel i en historisk bygning og med en fantastisk beliggenhed helt ud til havet i Torshavns gamle bydel. Fra hotellet har du kun få minutter til Torshavns historiske Fort Skansin, det levende fiskemarked og charmerende centrum.

Alle værelser er opdateret efter moderne standarder, men besidder hver især en enestående charme med lækre designreferencer til stedets historie og nære forbindelse til himlen og havet lige udenfor.

Vi anbefaler de skønne, lyse deluxe-værelser med tilhørende terrasse, men hvis du ønsker den ultimative oplevelse så bestil commodore suiten med hotellets bedste udsigt og et imponerende 180 graders vue ud over Nólsoyøfjorden.

  • Lufthavn: 47 km
  • Centrum: 200 m

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.