Kenya Aberdare The Ark Elephants In Front

The Ark Lodge

The Ark Lodge, Aberdare Nationalpark, Kenya

The Ark ligger dybt inde i Aberdare Nationalparken, lige ved et vandhuld, hvor der oftest ses masser af dyr døgnet rundt. The Ark er en trætop lodge. Det vil sige, at værelserne er placeret oppe i træhøjde for at give gæsterne en pragtfuld udsigt til vandhullet og til skovene omkring lodgen.

Ud over udsigten fra værelserne findes her også tre udsigtsbalkoner, hvorfra du har den bedste chance for at se nogle af det vilde dyr, som besøger vandhullet – fx bøfler, elefanter, gazeller osv. Og vil du helt tæt på, er det muligt at observere dyrene fra en bunker, som nærmest ligger få meter fra vandhullet.

The Ark Lodge

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Her er restaurant, barer samt reception og souvenirbutik. Derudover tilbyder lodgen, mod betaling, guidet vandreture i bushen, fugle- og fisketure.

De 60 værelser er fordelt på lodgens tre etager. Alle værelser er enkle og hyggeligt indrettet uden de store faciliteter men med eget bad og toilet.

The Ark er en oplevelse i sig selv og efter vores mening en af de bedste trætop lodges i nationalparkerne Aberdare og Mount Kenya. Børn under 7 år har ikke adgang til The Ark.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi i fællesområder

Relaterede rejser

Andre hoteller i Kenya

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.