Flydende

Flydende plejehjem?

Nej, krydstogter er for alle aldre!

Én af de mest klassiske fordomme er, at cruises kun er for ældre mennesker. Og selvom man siger, at det tager et livs erfaringer at lære hvad der er godt, er sandheden at gennemsnitsalderen for cruises faktisk er langt lavere end man skulle tro. Der findes en flåde af cruises, der kan tilfredsstille rejsende i alle aldre, og om du er børnefamilie, par, en venneflok eller måske en storfamilie på 3 generationer, så er der cruiseskibe bygget til præcis dine behov. Det vil sige at skibet, destinationer, restauranter, underholdning, aktiviteter og faciliteter er skabt med dig og dine nærmeste in mente.

Generationsrejser

Ferie i flydende feriepark? Nej, læs trygt videre!

Skal bedste, børn og børnebørn på ferie sammen? Så ligger familievenlige krydstogter lige til højrebenet. Men er du allerede nu ved at kløjes i tanken om en flydende feriepark? Læs trygt videre. Du kan gøre det med stil.

Læs mere om generationsrejser her

NCL

Ideelt for større børn og teens

Det nyeste skud på stammen hos Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima, lever på alle måder op til sit navn. Hvis du har en familie med større børn og teens, der søger masser af aktiviteter, og samtidig vil nyde Caribiens sol, er Norwegian Prima intet mindre end en fest. Jeg fik lov til at tage med på den første rejse - ikke i Caribien, men fra Reykjavik til Amsterdam. Solen skinnede dog nok til, at jeg kunne forestille mig det hele. Og selv delfiner var der!  

Læs mere om Norwegian Cruise Line her

Emerald Azzura

Emerald Azzurra – yachting og cool loungestemning

Claus har prøvesejlet den nye yacht Emerald Azzurra. Den er 110 meter lang, hvis du finder tommestokken frem. Og uendelig, hvis du måler på følelsen af at være udvalgt til det gode liv. Tag med på 3 dages prøvetur her. Men før du læser videre, så sæt lige lidt stille guitarmusik på for stemningens skyld. Du skal nok få forklaringen til sidst.

Læs mere om Emerald Azzura her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.