Celebrity Edge pool område med instagram spot

Flydende plejehjem?

Nej, krydstogter er for alle aldre!

En af de mest sejlivede fordomme om krydstogter er alderen på gæsterne. Men nu skal du høre. Fakta er, at 14 % er under 20 år. Nå ja, tænker du så måske, så er der jo også 86 % tilbage over 80. Nej igen. 53 % af alle krydstogtgæster er mellem 20 og 59 år. Og 33 % er over 60. Det var en forfærdelig masse tal, vi ved det godt, men når fakta skal på bordet, må det være sådan. Og der er jo en grund til, at du på nogle krydstogtskibe finder gocartbaner, teenklubber og børneklubber. Er det nu os, der er fordomsfulde, at ældre ikke kan køre gocart? Ups. Hvis bare nogen kunne udrydde alle fordomme i verden, ikke?  

Generationsrejser

Ferie i flydende feriepark? Nej, læs trygt videre!

Skal bedste, børn og børnebørn på ferie sammen? Så ligger familievenlige krydstogter lige til højrebenet. Men er du allerede nu ved at kløjes i tanken om en flydende feriepark? Læs trygt videre. Du kan gøre det med stil.

Læs mere om generationsrejser her

NCL

Ideelt for større børn og teens

Det nyeste skud på stammen hos Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima, lever på alle måder op til sit navn. Hvis du har en familie med større børn og teens, der søger masser af aktiviteter, og samtidig vil nyde Caribiens sol, er Norwegian Prima intet mindre end en fest. Jeg fik lov til at tage med på den første rejse - ikke i Caribien, men fra Reykjavik til Amsterdam. Solen skinnede dog nok til, at jeg kunne forestille mig det hele. Og selv delfiner var der!  

Læs mere om Norwegian Cruise Line her

Emerald Azzura

Emerald Azzurra – yachting og cool loungestemning

Claus har prøvesejlet den nye yacht Emerald Azzurra. Den er 110 meter lang, hvis du finder tommestokken frem. Og uendelig, hvis du måler på følelsen af at være udvalgt til det gode liv. Tag med på 3 dages prøvetur her. Men før du læser videre, så sæt lige lidt stille guitarmusik på for stemningens skyld. Du skal nok få forklaringen til sidst.

Læs mere om Emerald Azzura her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.