Profil Rejser Cruise 2023

Rederier, hvor pengene kan blive i lommen

All Inclusive

All-inclusive-begrebet bliver i Danmark ofte oplevet som indbegrebet af billige charterferier, hvor du betaler lidt ekstra for at få serveret dårlig mad og fortyndede drinks på hele ferien. På cruises er det heldigvis det modsatte. All inclusive betyder blot at du på forhånd har betalt for alt mad og / eller drikkevare der findes på kortene efter behov, og at du derfor let kan nyde din ferie, uden at skulle afregne hver gang du bestiller en cocktail fra en af de mange barer eller spiser en tre-retters på én af de lækre restauranter. Hvert rederi tilbyder forskellige pakker, så du altid ved, hvad du har betalt for inden du sætter til søs.

Azamara

Tid til at udforske verden! Det er blot én af de ting som definerer Azamara, og deres vision for en helt særlig krydstogtoplevelse. Med Azamara kan man glæde sig til unikke destinationer, flere overnatninger og oplevelser i land. Derfor er et krydstogt med Azamara langt mere end en smagsprøve, men muligheden for at dykke dybere ned under overfladen og opleve nogle af verdens spændende kulturer, og destinationer helt tæt på.


Azamara Cruises blev grundlagt i 2007. Et krydstogt med Azamara Cruises er en luksuriøs oplevelse, hvor det meste er inkluderet i prisen og intet er overladt til tilfældighederne.

Læs mere om rederiet Azamara her

Silversea

Ombord på et Silversea skib behøver du ikke tænke på penge
Prisen indeholder butlerservice, samtlige måltider, champagne, vin, drinks, øvrige drikkevarer og 24-timers roomservice.
Du behøver heller ikke spekulere på, hvad du skal give i drikkepenge – de er også inkluderet hos Silversea Cruises, der flere gange har modtaget Condé Nast Traveller-priser, blandt andet krydstogtbranchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi otte gange inden for rederiets første ti år.

Silversea tilbyder krydstogter og ekspeditioner til over 800 destinationer på alle syv kontinenter, det er mere end noget andet rederi - stor eller lille.

Læs mere om Silversea Cruises her

 

Seabourn Cruise Line

Seabourn Cruise Line tilbyder krydstogter til unikke destinationer, top gastronomi, fantastisk service og nogle af de største og bedste suiter til søs
De seks charmerende skibe, Seabourn Encore, Seabourn Odyssey, Seabourn Ovation, Seabourn Quest, Seabourn Sojourn og Seabourn Venture anses af mange som verdens mest luksuriøse – har du først rejst med Seabourn, ved du, at det er den ultimative luksus, der kendetegner oplevelserne ombord. Personalet sætter en ære i at forudsige gæsternes behov og ønsker – helst inden de selv er bevidste om dem, og besætningen kan godt lide udfordringer, så du skal ikke tøve, hvis du har et særligt ønske. Der vil blive gjort alt for at opfylde det.

Læs mere om Seabourn Cruise Line her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.