Udflugter i Nha Trang

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Nha Trang

Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter i Nha Trang. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Fisketur og grill på Mun Island | Nha Trang

I en by kendt for sine fisk og skaldyr, er her din mulighed for at fange din egen. Uanset om du elsker fiskeri eller ej, så er dette en populær udflugt du ikke bør gå glip af.
Fra havnen i Nha Trang sejles du ud et af de travle fiskeriområder og tilbring formiddagen i den vuggende fiskerbåd med udsigt til det turkisblå hav. Når fisk og skaldyr er indfanget, sejles videre til Mun Island. Her bliver fangsten tilberedt over åben ild, der vil desuden være kylling, frisk frugt, snacks og masser af drikkevarer til at gøre det til en mindeværdig dag.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 380
Barn fra kr. 380

Halvdagstur i Nha Trang | Nha Trang

På denne udflugt besøger du Det Oceanografiske Institut, som ligger 6 km syd for Nha Trang, i fiskerlejet Cau Da, og huser dyr og planter fra havet.
Her kan du bl.a. se de mest sjældne dyrearter fra Stillehavet. Turen går videre til Long Son Pagoden, hvor den enorme hvide Buddha blev opstillet i 1963, til minde om buddhisternes kamp mod det undertrykkende Diem-regime. Sidste stop på turen er Cham-tempelkomplekset Po Nagar. Der var oprindeligt 8 templer, men kun de 4 af helligdommens templer er bevaret. Templerne blev bygget mellem det 7. og 12. århundrede og både cham- og vietnamesiske buddhister tager stadig på pilgrimsrejse til stedet den dag i dag.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 eller 13.30

Voksen fra kr. 160
Barn fra kr. 160

Heldagstur: Oplev det ægte Vietnam | Nha Trang

Tag med på en unik tur, som bringer dig tættere ind på livet af de lokale vietnamesere. Oplev stilheden i naturen, og kom tæt på landsbylivet.

Sejl ned af Cai floden, stop ved flere håndværksværksteder og et historisk hus bygget på gamle traditionelle metoder og spis frokost ved flodbredden. En oplevelsesrigdag hvor du kommer tæt på de lokale og får indsigt i de gamle håndværk som gennem generationer er videregivet. Se hvordan landsbyboerne væver deres måtter, binder de traditionelle lampeskærmshatte, laver røgelsespinde og fremstiller deres rispapir og nudler.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 455
Barn fra kr. 455

Heldagstur til Duc Mys varme kilder | Nha Trang

Om morgenen afhentes du på hotellet og bliver kørt direkte ned til Duc My Hot Springs. I tropiske omgivelser kan du nyde de varme kilder, som kan blive helt op til 80 grader varme.
Derefter fortsætter turen nordpå til Ba Ho, hvor frokosten bliver serveret. Efter frokost er det tid til at se nærmere på Ba Ho, som er kendt for de naturskønne omgivelser omgivelser med rindende vandløb, vandfald og naturskabte vandhuller. Her kan du få en forfriskende dukkert i det krystalklare vand, inden turen fortsætter sydpå til Cham-tempelkomplekset, Po Nagar. Der var oprindeligt 8 templer, men kun de 4 af helligdommens templer er bevaret. Templerne blev bygget mellem det 7. og det 12. århundrede og både cham- og vietnamesiske buddhister tager stadig på pilgrimsrejse til stedet den dag i dag. På vejen tilbage til Nha Trang kommer du forbi Ninh Dien, hvor der produceres salt.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 490
Barn fra kr. 490

Heldagstur til Yangbay vandfaldet | Nha Trang

Turen ud til Yangbay er en flot oplevelse. Du kører igennem vietnamesiske landsbyer, rismarker og imponerende bjerglandskaber.
Undervejs gøres stop i landsbyen Raglai Ethnic Minority, hvor du får et kig ind i de lokales  dagligdag. Se hvordan landsbyboerne laver rispapir, lampeskærmshatte og bager brød. Derefter fortsætter turen ud til Yangbay, hvor du kan nyde resten af dagen. Om eftermiddagen returneres til Nha Trang.Turen ud til Yangbay er en flot oplevelse. Du kører igennem vietnamesiske landsbyer, rismarker og imponerende bjerglandskaber. Undervejs gøres stop i landsbyen Raglai Ethnic Minority, hvor du får et kig ind i de lokales dagligdag. Se hvordan landsbyboerne laver rispapir, lampeskærmshatte og bager brød. Derefter fortsætter turen ud til Yangbay, hvor du kan nyde resten af dagen. Om eftermiddagen returneres til Nha Trang.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 415
Barn fra kr. 415

Stranden er jeres! | Nha Trang

Hvidt sand under fødderne og en BBQ frokost tilberedt bare for dig og din elskede.
I har denne paradis ø helt for jer selv og tilbringer en romantisk dag der blot for jer to.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 655
Barn fra kr. 655