Rejsemål i Vietnam

Rejsemål i Vietnam

Som et stort S snor Vietnam sig ud mod Det sydkinesiske Hav. Landet er underfundigt, dragende og smukt, og her trives traditioner og religioner i hver en krog. Overalt kan du se de karakteristiske grønne rismarker, og i de små landsbyer kommer du ind på livet af smilende og gæstfrie vietnamesere.
Oplev fantastiske Vietnam

Helt mod syd præges landskabet af det mægtige Mekong-delta, og landskabet er grønt og frodigt. Den største by i det sydlige Vietnam er Ho Chi Minh City, det tidligere Saigon. Byen er Vietnams mest moderne med højhuse, hoteller og kontorbygninger, men også med mange seværdigheder som den franske bydel, Genforeningsbygningen, templer, pagoder og markedspladser. 

Det centrale Vietnam domineres af den gamle kongeby Hue og Da Nang ved de kendte Marmorbjerge, og helt i nord er det hovedstaden Hanoi, der trækker mange besøgende til. Hanoi er et charmerende bekendtskab med grønne træer og parker, og byen har over 50 markeder, hvor du kan købe alt fra silkestoffer til billige smykker og ure. Øst for Hanoi ligger Halong-bugten med mere end 3.000 kalkstens-øer, grotter og huler, der danner baggrund for smukke sejlture. 

Vælg et rejsemål på kortet herunder eller brug knapperne længere nede.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Vietnam?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.