Naturskønne Mai Chau og Pu Luong

Oplevelsespakke i Vietnam -
 • Besøg i afsidesliggende landsbyer
 • Besøg hos nogle af landets etniske minoriteter
 • Cykel-, vandre- og sejlture i naturskønne omgivelser
 • Overnatning med udsigt til bjerge, rismarker og landsbyer
 • De fleste måltider inkluderet

På denne tur er der en unik mulighed for at opleve et af Vietnams smukkeste naturområder, besøge afsidesliggende landsbyer og, på nært hold, at få et indblik i nogle af landets etniske minoriteters kultur og hverdag.
Mai Chau dalen og det storslåede område, Pu Luong Nature Reserve, er omkranset af grønklædte bjerg, rismarker og små floder. I disse smukke omgivelser står den på vandreture i rismarkerne, sejltur på floden, cykeltur til nogle af områdets små landsbyer etniske minoriteter og tid til at søges dit helt eget eventyr.

Turen inkluderer også Ninh Binh – også kaldet ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som klipperne i Halong-bugten.

Undervejs bor du på de to skønne hoteller, Mai Chau Ecolodge og Pu Luong Retreat. Begge er beliggende lige midt i den smukke natur med udsigt til de grønne bjerge, rismarker og små landsbyer. 

I Ninh Binh bor du på det skønne Emeralda Ninh Binh, der ligeledes er beliggende med udsigt til de omkringliggende bjerge.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Vietnam

5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Mai Chau dalen
Dag 2
Pu Luong naturreservat
Dag 3
Pu Luong naturreservat
Dag 4
Ninh Binh
Dag 5
Hanoi

Dag 1

Mai Chau dalen

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Transport til Mai Chau dalen, cykeltur og landlig idyl (F, A)

I dag forlader du Hanois myldrende gader til fordel for de betagende smukke omgivelser i Mai Chau dalen ca. fire timers kørsel fra Hanoi. Turen går gennem et malerisk landskab med fantastiske udsigter til bjergkæden langs ruten. 

Området er kendt for sin spektakulære natur og midt mellem tårnhøje klipper, grønne rismarker og huse på pæle ligger den idylliske Mai Chau dal, der bl.a. er hjemsted for den etniske mindretalsbefolkning Thai som også kaldes ”de rigtige vietnamesere”, da de boede her langt tid før kineserne besatte landet. 

Efter en smuk køretur ankommer du til Mai Chau Ecolodge, der er beliggende i en smuk dal omgivet af rismarker, landsbyer og bjerge. Frokosten serveres på lodgens terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over området. 

Eftermiddagen byder på en to timers cykeltur ad støvede grusveje. Undervejs kan du nyde udsigten til pælehusene, de hårdt arbejdende bønder og græssende vandbøfler i rismarkerne. Overalt hvor I kommer frem bliver I mødt med gæstfrihed og et smil – og måske en smule nysgerrighed.

Om aftenen er der middag i hotellets restaurant.


Læs mere

Dag 2

Pu Luong naturreservat

Vandreture og naturoplevelser i Pu Luong naturreservat (M, F, A)

Nyd morgenmaden i ro og mag før der er check ud og transport til, om muligt, endnu smukker omgivelser i området omkring Pu Luong naturreservat hvor der venter dig et storslået område med grønklædte bjerge, rismarker og små floder, der snor sig mellem de afsidesliggende landsbyer. 

Her lever forskellige etniske befolkningsgrupper side om side, så der er mulighed for at opleve hverdagslivet langt fra storbyen og det moderne liv.

Ved ankomst til hoteller er der frokost efterfulgt af tid på egen hånd til at udforske Pu Luong Retreats faciliteter og rolige beliggenhed.

Om eftermiddagen står den på en gåtur langs Cham-floden på udkig efter de karakteristiske vandmøller, som ligger hele vejen langs floden. 

Undervejs lægges vejen også forbi en lokal fiskers hus og du skal på sejltur ned ad floden. Flyd langs den rolige flod og nyd udsigten, imens du lærer at padle og styre bambustømmerflåden.


Læs mere

Dag 3

Pu Luong naturreservat

Vandretur, picnic-frokost og maleriske landsbyer (M, F, A)

I dag skal du på en smuk vandretur til dalen ved bjergets fod. Der vil være masser af fotomuligheder, så glem ikke at tage kameraet med. Start tidligt på dagen med at bevæge dig ned ad og ind i den smukke dal, der vender mod Pu Luong Retreat. Her er du omgivet af smukke risterrasser. Du vandrer ad små stier, indhyllet i vegetation, der lidt efter lidt åbenbarer en malerisk landsby ved foden af bjerget. 

Turen fortsætter til bunden af dalen i et landskab, der veksler mellem landsbyer, marker, damme, floder, bjerge og åbent landskab. Undervejs nyder du en skøn picnic-frokost.

Efter frokost er der tid på egen hånd til at udforske området lidt på egen hånd, inden du fortsætter til opsamlingsstedet for turen tilbage med tuk tuk.


Læs mere

Dag 4

Ninh Binh

“Den tørre Halong-bugt” og sejltur (M, F)

I dag fortsætter rejsen lidt længere sydpå mod Ninh Binh-provinsen. Kalkstensformationerne, der stikker ud fra de oversvømmede rismarker har givet området tilnavnet ”Dry Halong Bay”. Mange af kalkstensbjergene indeholder vandgrotter, der via sampan-båd giver adgang til skjulte dale. 

Ved ankomst til Ninh Binh er der check in på et charmerende resort, bygget i traditionel vietnamesisk stil.

Om eftermiddagen skal du på en to timers afslappet sampan-bådtur og nyde Van Long vådlandsreservats spektakulære landskab. Her er der mulighed for at spotte den truede langur-abe, Delacour, der kun findes i Vietnam og i dette område af Ninh Binh-provinsen.

Tilbage på resortet er der tid til at slappe af ved hotellets swimmingpool.


Læs mere

Dag 5

Hanoi

Kongetempler og transport til Hanoi (M, F)

Efter morgenmaden sættes kursen tilbage mod Hanoi. Undervejs er det besøg ved kongetemplerne, Dinh og Le, der ligger i Hoa Lu. Hoa Lu var hovedstaden i Vietnam, da landet hed Dai Ci Viet i det 10. og 11 århundrede. 

Kalkstensbjergene, der omgiver Hoa Lu, blev brugt som en naturlig fæstning til at forsvare hovedstaden. I 1010 flyttede kong Ly Cong Uan, grundlæggeren af Ly-dynastiet, hovedstaden til Thang Long (Hanoi i dag) og siden da er Hoa Lu kendt som den ”gamle hovedstad”. Templerne dedikerede til kong Dinh og kong Le blev opført på stedet for det tidligere kongelige citadels vigtigste pladser.

Efter frokost er der transport til dit hotel i Hanoi. 


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser