Udflugter på Koh Samui

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Koh Samui

Udover skønt vejr og rare mennesker byder Koh Samui også på en lang række spændende udflugter, der kan gøre din rejste til Thailand endnu bedre. Der er både mulighed for at komme på junglesafari eller fisketur og du kan også tage ud og snorkle. Mulighederne er mange, og når du kontakter en af vores rejsespecialister får du hjælp og råd til at finde lige de udflugter, du ønsker at tage på.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Kajaktur i Angthong National Park | Koh Samui

Ombord på båden giver guiden en kort introduktion til Angthong National Park, mens der serveres en let morgenmad.
Herefter er det tid at afprøve dine evner i en havkajak og udforske kysten langs Mae Koh. Fra stranden skal du på en let men spektakulær vandretur i tæt regnskov ad snævre kløfter, som bringer dig frem til den grønne lagune. Derefter går du igen ombord på en båd, og så er det tid at nyde parkens smukke nordlige område alt imens du kan tage for dig i den overdådig frokost buffet. Ved ankomsten til Koh Wao får du 2 valgmuligheder: 1) Tag med på en guidet tur til øens grotter og de bizarre stenformationer 2) Bliv på stranden og nyd eftermiddagen med snorkling, solbadning og afslapning.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXUFKAYA

Varighed: 9 timer
Afgang: Mandage, tirsdage, torsdage og lørdage kl. 07.30

Voksen fra kr. 584
Barn fra kr. 398

Med sejlskib rundt om Samui | Koh Samui

Tilbring en dag ombord på det skønne sejlskib 'Baidee' og slap af på dejlige strande, snorkel ved øen Koh Tan, oplev Samuis varierede kystlinje og nyd en smuk solnedgang.

Ombord på det to-mastede sejlskib 'Baidee' oplever du Koh Samuis smukke og varierede kystlinje fra søsiden - lige fra de travle turistområder i nord- og øst til syd- og vestkysternes grønne og pittoreske landskaber afbrudt af hvide indbydende strande.

Dagens først stop er på den naturskønne lille ø Koh Madsum, hvor du kan slappe af på stranden og bade. Tilbage på sejlskibet er det tid til at spise en dejlig thai-buffet frokost, mens du nyder brisen og de smukke omgivelser. Næste stop er ved øen Koh Tan, hvor der er tid til at snorkle, og da vanddybden varierer vil også knap så erfarne snorklere føle sig trygge her. Har du mere lyst til at slappe af og nyde solen på skibets dæk, er du naturligvis meget velkommen til det.

Sidst på eftermiddagen fortsætter sejlturen til 'De 5 øer' som er beliggende sydvest for Samui. Disse pittoreske klippeøer er dækket træer og buske der synes at vokse ud af ingenting, og øerne er hjemsted for tusindvis af mursejlere, der bygger reder her. Herefter er det tid at sætte kursen tilbage mod Koh Samuis nordlige kyst mens du nyder den smukke solnedgang og en 'sundowner'. 

Frokost og 'sundowner' er inkluderet.

Turkode: EXUFASMA

Varighed: 9 timer
Afgang: Mandage og torsdage kl. 09.30

Voksen fra kr. 929
Barn fra kr. 464