Javas skjulte perle og Balis tropeparadis

Indonesien - Kuala Lumpur, Java, Bali, Ubud, Sanur
 • Solopgang over Borobodur og cykeltur i Javas natur
 • Ophold på Mountain Resort i Javas smukke natur
 • Risterrasser og frodig natur omkring Ubud
 • Sanur gyldne strande
 
Oplev nogle af Indonesiens største seværdigheder samtidig med at I også stifter bekendtskab med landets kultur, historie, natur og bor på et luksuriøst bjerg resort midt i Javas smukke natur, inden eventyret slutter i tropeparadiset på Bali

Dette eventyr starter med et par dage i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Storbyen rummer på mange måder et væld af forskelligheder og kontraster, og KL, som byen populært kaldes, er en smeltedigel, som bestemt bør opleves.

Senere sættes kursen mod Yogyakarta i det centrale Javas kulturelle centrum. De kulturelle højdepunkter vil her være solopgangen over det buddhistiske vidunder Borobudur samt tempelkomplekset Prambanan og sultanpaladset Kraton. Men glæd jer også til en skøn cykeltur på landet og ikke mindst til at bo på et luksuriøst boutique resort midt i Javas smukke natur.  

Fra det centrale Java flyver I til Gudernes Ø, Bali. Første stop er I Ubud i det frodige højland inden eventyret slutter med nogle afslappende dage ved Sanurs gyldne strande.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Kuala Lumpur, Java, Bali, Ubud, Sanur

16 dage

fra kr. 16.565

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Java

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Java Bali

Rejser til Java

Java er en spændende destination med vulkaner, varme kilder, et frodigt højland med te-plantager og et behageligt klima. På en rejse rundt på denne smukke ø får du mulighed for at opleve fredelige bjerglandsbyer med traditionelt håndværk, det ældgamle buddhistiske tempelkompleks Prambanan og Borobudur, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv

Læs mere
Java Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

Melia Hotel Shangri La Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Java - 4 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Indonesien, Java

På Java benytter vi flg. hoteller:

Nætter   By/sted  Hotel
2  Yogyakarta  Gallery Prawirotaman 
2  Magelang  MesaStila Resort & Villa 

Ønsker du at opgradere hotellet i Yogyakarta til The Phoenix er det muligt mod et tillæg på ca. kr. 500 pr. person i dobbeltværelse.

Læs mere her

Ubud - 3 nætter

Onje Resort og Villa Rama Phala Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Onje Resort og Villa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem rismarkerne i en landsby blot 15 minutters kørsel fra Ubud finder du Onje Resort & Villa, som er et lille hyggeligt resort der byder på en afslappet atmosfære og ægte balinesisk gæstfrihed. Et perfekt valg hvis du ønsker at bo i rolige og fredelige omgivelser, med udsigt til den smukke natur som omgiver Ubud.

Fra poolområde er der udsigt til rismarkerne og junglen som omkranser hotellet. Ved poolområdet findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her en god restaurant og et spaområde hvor du kan bestille en gang selvforkælelse. Ligeledes tilbydes der gratis transport til og fra Ubud samt kokkeskole og dagsudflugter mod betaling.

Onje Resorts 18 store værelser og suiter er alle holdt i lyse farver og smagfuldt indrettet i balinesisk stil og med alle moderne bekvæmmeligheder. Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA 
Læs mere her
Onje Resort og Villa Rama Phala Resort & Spa Puri Sebali Resort
Se kort

Rama Phala Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Rama Phala Resort ligger i fredfyldte omgivelser i hjertet af Ubud og med masser af butikker samt hyggelige caféer og restauranter lige uden for døren. Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang fra den berømte Monkey Forest og ca. 20 minutters gang til markedet i centrum af Ubud. 

Her er et hyggeligt poolområde med børnepool samt liggestole og parasoller. Restauranten serverer et udvalg af udsøgte egnsretter og asiatiske retter, og der tilbydes forfriskende drikkevarer i poolbaren. Hotellet har ligeledes egen spa.

De 26 store værelser er beliggende i to-etagers bungalows i en grøn og frodig have. Værelserne er indrettet i morderne indonesisk stil og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelsestyper. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Rama Phala Resort & Spa Puri Sebali Resort Alaya Resort
Se kort

Puri Sebali Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Puri Sebali Resort er et perfekt valg hvis du ønsker at bo både stilfuldt og luksuriøst midt i den grønne og frodige natur der er så kendetegnet ved Ubud. Resortet ligger i fredelige omgivelser kun 15 minutters kørsel fra Ubuds centrum, eller ca. 20 minutters gang hvis du tager turen til fods langs rismarkerne.

Fra poolområdet og restauranten er der udsigt til rismarker og junglelignende skov. Ved poolområdet findes der både liggestole og parasoller. I restauranten kan du få stillet sulten med kulinariske smagsoplevelser fra både det indonesiske og internationale køkken. Her findes ligeledes et hyggeligt spaområde, og der tilbydes flere gratis aktiviteter så som, shuttlebus til og fra Ubud centrum, cykeludlejning, morgenvandring i nærområdet, yoga timer (to gange om ugen) og Afternoon High Tea hver eftermiddag.

Alle værelser, suiter og poolvillaer er smagfuldt indrettet i en moderne balinesisk stil og indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

 
Læs mere her
Puri Sebali Resort Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alaya Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Alaya Resort er et virkeligt flot og lækkert hotel, der rummer design og kunst af nogle Balis mest respekterede kunstnere og designere. Her er du tæt på den livlige bys spændende udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter, shopping og tæt på den hellige abeskov. 

Hotellet har et stort hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her en god og hyggelig restaurant der serverer et varieret udbud af indonesiske og internationale retter. Der er mulighed for at dyrke yoga og at få en velgørende kropsbehandlinger i hotellets smagfulde spa indrettet i marokkansk/fransk stil.

Resortet byder på 105 rummelige og smukt indrettede værelser. Alle værelser har bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alila Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. 

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på. 

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Alilas grønne valg

Respekten for miljøet og lokalsamfundene er fast forankret i Alilas vision om, at bevaring, samfund og handel kan og bør integreres. Alilas grønne indsats strækker sig ud over de operationelle aspekter af resorts for at skabe en positiv indvirkning på samfundet – økonomisk, socialt og kulturelt. Dette inkluderer bl.a. ansættelse af lokale, der bor i de omkringliggende områder, udvikling af den lokale arbejdsstyrke gennem færdighedstræning, brug af produkter og tjenester fra lokale leverandører.

 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her

Sanur - 4 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Griya Santrian
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian Fairmont Sanur Beach
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Puri Santrian Fairmont Sanur Beach
Se kort

Fairmont Sanur Beach

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Blandt tropiske haver og langs gyldne sandstrande ligger Fairmont Sanur Beach Bali, der byder på luksus og suiter i særklasse. På Fairmont Sanur Beach Bali kan du blandt andet gå på opdagelse i den frodige natur, du kan tage en frisk dukkert i det funklende hav, eller du kan nyde en afslappende dag ved poolen.

Resortet er placeret i det fredlige Sanur, der ligger i det sydøstlige Bali, hvor du kommer væk fra det travle liv på øen. Sanur var engang en fiskerby, men byen er i dag kendt for sin historiske charme og balinesisk kunst, kultur og traditioner. 

Når sulten melder sig i løbet af dagen, vil der være mulighed for at få serveret lette måltider på resortets restaurant Nyala Beach Club & Grill. Om aftenen lyses restauranten op og forvandles til en sofistikeret spisestue med udsigt over poolen og havet i baggrunden. Hvis du er til det mere autentiske indonesiske køkken, kan du besøge resortets anden restaurant, Layang Layang, der betyder drager på indonesisk.

Fairmont Sanur Beach Bali består af 120 overdådige suiter og villaer, der hver og en er yderst rummelige. Du vil opleve en fredelig stemning, hvor der er ro til at komme helt ned i gear, og hvis du behøver noget, vil der være en butler til rådighed. Hotellet tilbyder syv forskellige suiter og villaer i forskellige størrelser.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Yogyakarta
Dag 5
Yogyakarta
Dag 6
Magelang
Dag 7
Magelang
Dag 8
Ubud
Dag 9 - 10
Ubud
Dag 11 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Danmark - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

I dag ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så ankommer I om morgenen, og værelset ikke er klar, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken med et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).

KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 

 
Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Oplevelser på egen hånd eller byrundtur med lokalguide (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugt ikke inkl.)

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

 
Læs mere

Dag 4

Yogyakarta

Fly til Java og udflugt til tempelkomplekset Prambanan (M, F)

I flyver direkte fra Kuala Lumpur til den indonesiske ø Java. I lufthavnen møder I vores lokale repræsentant, der sørger for transport til hotellet. 

Undervejs skal I bl.a. overvære et traditionelt skyggeteater med de specielle Wayan Kulit dukker på pinde. I nyder en frokost og I besøger det gamle tempelkompleks, Prambanan, med de karakteristiske templer, der er 40 meter høje. Prambanan stammer tilbage fra den hinduistiske periode i slutningen af 800-tallet og er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. 

Hen på eftermiddagen ankommer I til hotellet i Javas kulturelle centrum, Yogyakarta. Byen ligger smukt på en frugtbar slette. Yogyakarta er rig på historie, monumenter og seværdige bygninger. Udover at huse det ene af Indonesiens sultanater, er byen også det kreative centrum for batik-kulturen og sølvsmedekunst. 

 
Læs mere

Dag 5

Yogyakarta

Essensen af Yogyakarta – heldags byrundtur (M, F)

Dagens udflugtsprogram starter med et besøg til sultanpaladset, der bliver kaldt Kraton. Paladset blev opført i slutningen af 1700-tallet. I ser også den tidligere badeanstalt Taman Sari, hvor sultanen og hans harem badede i kunstige søer, der var forbundet af underjordiske kanaler. 

Næste stop er i forstaden Kota Gede. I det 16. århundrede var byen den første hovedstad i det tidligere Mataram sultanat. Siden 1930’erne har Kota Gede dog mest været kendt for at været Østjavas hjerte for sølvforarbejdning og sølvsmedearbejder. Her ligger sølvsmedenes værksteder dør om dør, og I har mulighed for at se udførelsen af det fine håndarbejde, og efterfølgende købe nogle af de smukke ting. 

Dagens sidste stop er I et område, som er kendt for sin batikproduktion. Området kom på UNESCO’s verdensarvsliste i 2009. Her får I et indblik i hvordan man fremstiller de smukke stoffer, og I får endda mulighed for at lave jeres helt eget batiktryk.

 
Læs mere

Dag 6

Magelang

Transport til hotellet i Magelang og cykeltur op landet (M, F)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod det luksuriøse boutique resort, MesaStila, der er beliggende i højlandet uden for Yogyakarta, omgivet af bjerge og frodig vegetation.

Men inden I når så langt, skal I på en skøn cykeltur gennem det smukke landskab omkring landsbyen Candirejo. Så med vinden i håret, duftene, lydene og landskabet omkring jer, oplever I på nært hold, den javanesiske kultur og hvordan livet leves på landet. Det er en let cykeltur på 5-6 km med flere stop undervejs. 

Efter en skøn frokost i landsbyen fortsættes til hotelletEfter check in er resten af dagen til afslapning i de smukke omgivelser, der kan få selv den mest rastløse helt ned i gear.

 
Læs mere

Dag 7

Magelang

Solopgang over Borobudur og eventyr på egen hånd (M)

Det er et magisk øjeblik og et smukt syn når de første solstråler rammer det imponerende buddhistiske tempel, Borobodur. Så hvis vejret tillader det, starter dagens udflugt til en af turens højdepunkter allerede midt om natten, så I kan få denne oplevelse med hjem i bagagen. 

Borobudur blev bygget for mere end 1.100 år siden under Sailendra dynastiet. Templet blev dog hurtigt forladt og glemt til fordel for Islam, og det var først i 1800-tallet, at en engelsk arkæolog genopdagede templet. I dag kan man opleve templets 73 stupaer, Buddhafigurer og stenrelieffer. Dette vidunder er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

I solopgangens skær og med Borobodur som kulisse nyder I det magisk øjeblik hvor de første solstråler rammer dette vidunder. 

Tilbage på hotellet nyder I morgenmad hvorefter resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser midt i Java storslåede natur. Forkæl fx jer selv med en gang selvforkælelse i spaområdet eller tag med på en af de udflugter hotellet tilbyder.

 
Læs mere

Dag 8

Ubud

Fly til Bali og transport til hotellet i Ubud (M)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til lufthavnen i Yogyakarta. Herfra flyver I til Balis tropeparadis. 

Bali kaldes også ”Gudernes Ø”, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. Naturen på Bali er umådelig frodig. På hver en bakke eller bjergside ses terrasser beplantet med ris, palmer, bambus og regnskov. De mægtige bjerge er stadig aktive vulkaner, der nærer og gøder jorden, og det tropiske klima sørger for masser af vand. Smukt er det ord, der bedst beskriver sceneriet på Bali.

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre jer til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Ubud

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

 
Læs mere

Dag 11 - 14

Sanur

Transport til strandhotellet i Sanur og tid på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur.

Oven på en begivenhedsrig rejse med mange spændende og nye indtryk, er de sidste dage af ferien på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange spa eller tag en tur til den mere livlige by Kuta. Nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, eller tag med på en af de ekstraudflugter som tilbydes. 

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet, og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 Ankomst til Danmark  

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.