Bali / Indonesien
  • Rejsetid

    16 - 18 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Rejser til Bali i Indonesien

Indonesien er et fantastisk, men også ofte overset land, hvor du blandt andet kan opleve skønne Bali og Lombok – to smukke øer i verdens største ø-rige. Flere af øerne i Indonesien er endnu uberørte, hvilket gør en rejse til Indonesien til noget ganske andet end at rejse i mere turistprægede lande som eksempelvis Thailand.

Se alle rejser til Indonesien

Naturen i Indonesien er uforlignelig; de maleriske grønne landskaber med frodige regnskove og aktive vulkaner kan tage pusten fra enhver. En ferie i Indonesien er også en rejse i forskellige kulturer og oprindelige stammefolk, der alle har bidraget til landets spændende kultur og historie. Bestil din rejse til Indonesien hos Profil Rejser. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge din rejse i Indonesien, så den passer netop til dine ønsker og drømme, om det så er dykning, badeferie med familien eller noget helt tredje, der lokker dig til Indonesien.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Bali / Indonesien

Vil du til Bali / Indonesien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.