Bali / Indonesien
  • Rejsetid

    16 - 18 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Bali og Indonesien - oplev verdens største ørige

Junglens mange lyde blander sig med et brusende vandfald, som vælter ud over klipperne. Et par små aber springer fra gren til gren mellem trætoppene. Solens stråler titter frem bag bjergene, og varmen tager til.

Din morgenmad bliver indtaget langsomt på terrassen, hvor yogamåtten ligger klar til senere. Bali har en særlig evne til at få dig helt ned i gear. De grønne regnskove og aktive vulkaner danner rammen om verdens største ørige, som består af knap 14.000 øer. Delfiner svømmer side om side langs kysten, og på land forenes mange forskellige kulturer, oprindelige stammer og religioner.

Rejser til Bali / Indonesien

Indonesiens storslåede natur

Stranden har glimtende sort sand, og tæt på kysten springer et par delfiner op af vandet og hilser på dig. På Balis nordkyst finder du rismarker, frodige bjergtinder og enorme vulkaner. Gå ikke glip af kunstnerbyen Ubud, som byder dig velkommen i Indonesiens kreative centrum med markeder, templer og lækre spisesteder. Mange vælger også at tage til Gili-øerne, som er et sandt paradis for solbrune tæer i sandet. Indonesien rummer en varieret natur, hvor du på få timer kan komme fra vulkantinder og ned på små, skjulte strande. 

Hvad kan jeg opleve i Indonesien? 

Indonesien er et ud af kun to lande, hvor du kan møde de sjældne orangutanger i Sumatras regnskov. Hvis du er til mere dyreliv, kan du komme tæt på verdens største øgle, komodovaranen. Ellers er tiden til afslapning på stranden med udsigt over det unikke landskab. Du må ikke gå glip af rendyrket afslapning på de smukke og fotogene strande i Sanur. Hvis du er dykker, er Indonesien en af verdens bedste steder at opleve livet under havets overflade. Farverige fisk, majestætiske djævlerokker og små revhajer vil dukke op ud af det blå. Der venter uforglemmelige oplevelser til lands og vands – Indonesien er for eventyrere, som vil fare vild i junglen og opdage skjulte steder og sjældne dyrearter. Se alle vores anbefalede udflugter i Indonesien her

Vejret i Indonesien

Hvornår er det bedst at besøge Bali og de andre indonesiske øer? Hvornår er der regntid? Er der forskel på vejret på de forskellige øer? Det kan være svært at gennemskue vejrforholdene, så derfor er det rart at få undersøgt, inden du tager afsted. Få besvaret dine spørgsmål på vores side om vejret i Indonesien.  

Skal du til Indonesien og Bali i 2020?

Har du været på Bali før, eller er det første gang, du udforsker Indonesiens mange ansigter? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Her er noget for enhver smag – inviter familien med på regnskovstur eller tag din kæreste i hånden og slap af på de uendelige strande. Du kan også bestige vulkaner og nå til de bedste udsigtspunkter eller dyrke yoga langt ude i junglen. Der er uendelige kombinationer, men under alle omstændigheder vil du få minder for livet. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med alle de spørgsmål, der opstår undervejs. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Indonesien, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med de hoteller, fly og priser, du ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Top oplevelser

Bali / Indonesien

Vil du til Bali / Indonesien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.