Bali / Indonesien

 • Rejsetid

  16 - 18 timer

 • Bedste årstid

  april - oktober

 • Tidsforskel

  +6/+7 timer

Rejser til Bali

Rejs til Bali og Lombok i Indonesien - et af verdens største ø-riger. Flere af øerne er endnu uberørte, hvilket gør en rejse i Bali og Lombok til en unik perle i Sydøstasien.

Modtag et tilbud til Indonesien Se alle rejser til Indonesien

Naturen i Indonesien er uforlignelig; de maleriske grønne landskaber med frodige regnskove og aktive vulkaner kan tage pusten fra enhver. En ferie i Indonesien er også en rejse i forskellige kulturer og oprindelige stammefolk, der alle har bidraget til landets spændende kultur og historie. Bestil din rejse til Indonesien hos Profil Rejser. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge din rejse i Indonesien, så den passer netop til dine ønsker og drømme, om det så er dykning, badeferie med familien eller noget helt tredje, der lokker dig til Indonesien.

Læs mere

Top oplevelser

Bali / Indonesien

 1. 1

  Cykeltur og Kopi Luwak kaffe

  Skøn cykeltur der bringer dig væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber.
 2. 2

  Katamaran krydstogt til paradisøen Nusa Lembongan

  Stig ombord på katamaranbåden vil bringe dig til Nusa Lembongan og Mushroom Bay – en fredfyldt, tropisk ø perfekt til afslapning og eventyr.
 3. 3

  Raftingtur på Ayung Floden

  Eventyrlig rafting tur på Ayung-floden er en uforglemmelig oplevelse, som vi varmt kan anbefale. 
 4. 4

  Solopgangstrek til vulkanen Mount Batur

  Du påbegynder dette eventyr kl. 2 om natten, og starter i 1200 meters højde.
 5. 5

  Essensen af Munduk: Jungletrekking

  Oplev det maleriske landskab i Bedugul, et stop ved ”The Twin Lakes” og en off-road trekking-oplevelse forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali.

;

Anbefalet til dig

Vil du til Bali / Indonesien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.