Kenya Big Five safari og Det Indiske Ocean

Kenya - Amboseli , Lake Naivasha, Masai Mara, Diani Beach

 • Amboselis store elefantflokke
 • Safarikørsel med Kilimanjaro som kulisse
 • Det kenyanske landskab, små landsbyer og Great Rift Valley
 • Mulighed for tur i varmluftsballon over savannen
 • Badeferie ved Det Indiske Oceans hvide sandstrande  

Besøg tre af Kenyas nationalparker og oplev Kilimanjaros sneklædte tinder, store vandrende elefantflokke, fugleliv og flodhestefamilier samt Masai Maras endeløse savanne og Mombasa kystens hvide sandstrande

2 nætter Amboseli – 1 nat Lake Naivasha – 2 nætter Masai Mara – 5 nætter Diani Beach 

Ved ankomst til Nairobi sættes kursen mod Amboseli Nationalpark, hvor Kilimanjaros sneklædte tinder danner kulissen de næste par dages safarioplevelser. Området tiltrækker store mængder vildt, specielt elefanter, som kan ses i flokke på op til hundrede.

Fra grænsen til Tanzania fortsætter I gennem den 6.000 km lange Great Rift Valley med vulkankratere, vandfald og små landsbyer til det frodige Lake distrikt omkring Lake Naivasha og Lake Nakuru. Sidste stop på rejsen er ved de store åbne vidder på Masa Mara sletten. 

Ud over et fantastisk og mangfoldigt dyreliv giver rejsen jer også mulighed for, at få et indblik i de høje og rødklædte masaiers dagligdag, levevis og kultur.  

Efter en eventyrlig safari er der mulighed for at besøge Karen Blixens Museum i Nairobi, inden rejsen fortsætter til det smukke Indiske Ocean, hvor svajende palmer, varme vand, kridhvide strande, og verdens næst længste koralrev kan nydes som afslutning på eventyret.

Rejsen foregår i minibus med plads til maksimum 6 personer. Der er vinduesplads til alle, og minibussen har ”pop-up-tag”. 

Undervejs overnattes på gode og hyggelige lodges.

Hele safarituren ledes af en kompetent engelsktalende chauffør/guide, der øser af sig med sin store viden om områderne og dyrene. Safarien køres sammen med andre gæster. Ønskes en privat safari er dette også muligt. Ring og hør nærmere.


Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Kenya

Amboseli , Lake Naivasha, Masai Mara, Diani Beach

10 nætter / 13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Amboseli Nationalpark Lake Naivasha

Rejser til Amboseli Nationalpark

Kilimanjaro rejser sig majestætisk som et bagtæppe for Kenyas måske mest sceniske safarilandskab, Amboseli Nationalpark. Amboseli er især kendt for sine elefanter, som der menes at være over 1000 af i parken, og de lever i små familiegrupper.

Læs mere
Amboseli Nationalpark Lake Naivasha Masai Mara

Rejser til Lake Naivasha

Lake Naivasha er en ferskvandssø beliggende i Great Rift Valley ca. 2 timers kørsel nordvest for Nairobi. Søen ligger smukt med udsigt til de grønne skråninger på de omkringliggende bjerge. Det er et frodigt område, hvor du også finder en del blomster plantager. Ved Lake Naivasha slapper du af i smukke omgivelser. Dyrene kommer ganske tæt på lodgene, så ofte kan du se giraffer og antiloper fra lodgens område.
Læs mere
Lake Naivasha Masai Mara Diani Beach

Rejser til Masai Mara

En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. Landskabet består mest af åben græsslette og gennemstrømmes af Mara-floden.
Læs mere
Masai Mara Diani Beach

Rejser til Diani Beach

Kenyas længste strand er Diani Beach, der strækker sig 20 km langs sydkysten. Det kridhvide, bløde sand har engang været koraller, som nu er slebet og nedbrudt af bølgerne gennem de sidste årtier.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 5 nætter

Overnatning på safari lodges

Overnatning på safari lodges

Beliggenhed: Kenya,

En del af oplevelsen af være på en safari rejse i Kenya er også stemningen på de lodges hvor der overnattes. Fælles for alle er, at standarten er høj, servicen i top og maden god.

På denne rejse overnattes på flg. lodges:


 • Amboseli – Amboseli Sopa Lodge
 • Lake Naivasha – Lake Naivasha Sopa Lodge
 • Masai Mara – Mara Sopa Lodge

Læs mere her

Diani Beach - 5 nætter

Leopard Beach Resorts & Spa Neptune Village Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Leopard Beach Resorts & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Leopard Beach Hotel er en fredfyldt oase, der fuldt ud vil opfylde dine forventninger til en eksotisk badeferie. Ligegyldigt om du søger afslapning eller action – over eller under havoverfladen. Det smukke hotel ligger på en af Kenyas mest kendte og lækreste strande, Diani Beach, 34 kilometer syd for Mombasa. Det er opført mellem en tropisk have med svajende palmer, der strækker sig mod himlen og det azurblå Indiske Ocean, der roligt bølger op mod den hvide sandstrand

De 155 smagfulde værelser er fordelt ud over den frodige grund, der også har en swimmingpool for både børn og voksne. Alle værelser har aircondition, bad, bruser, toilet, satellit-tv, telefon, hårtørrer og en velassorteret minibar. Hotellet har flere restauranter, alle med et stilsikkert køkken. De er selvfølgelig præget af de fantastiske råvarer, som Det Indiske Ocean stiller til rådighed.

På Leopard Beach Hotel ligger også et fremragende dykker- og søsportscenter, Diving the Crab. Det er et femstjernet PADI-center og vil med sikkerhed byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Hvis du istedet foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Benyt dig eksempelvis af den nærliggende golfbane eller tag et spil volleyball. Du kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand. 

Læs mere her
Leopard Beach Resorts & Spa Neptune Village Beach Resort & Spa Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa
Se kort

Neptune Village Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Et ophold på Neptune Village Beach er med all inclusive. I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag som buffetmåltider med drikkevarer inklusive husets vin og øl. Her kan du også få kaffe/te, sandwich, kager og småkager i løbet af dagen. I tidsrummet klokken 10-24 serveres også sodavand, vand, juice, kaffe/te og cocktails i de to barer. Om aftenen kan du mod tillæg nyde en a la carte-menu med ’alt godt fra havet’ i restaurant Bustani, som ligger ved poolen. Du kan desuden tilbringe afslappede stunder omkring den store swimmingpool med børneafdeling, ved stranden eller i den skyggefulde have. For de mere aktive er der rig mulighed for vandsport, bueskydning, tennis, dart, strandvolley med mere – alle aktiviteter deles med de to søsterhoteller Neptune Paradise og Neptune Palm Beach lige ved siden af.
Spredt rundt i den store have ligger hotellets 165 hyggelige værelser i autentiske runde, hvidkalkede bungalower i makuti-stil. Hver bungalow indeholder fire værelser med faciliteter som aircondition, myggenet over sengen, tv, lille køleskab, værdiboks, gratis WiFi, hårtørrer og møbleret balkon. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier, men eneste forskel er beliggenheden og udsigten.
Læs mere her
Neptune Village Beach Resort & Spa Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa
Se kort

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Et ophold på Neptune Palm Beach er med all inclusive. I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag som buffetmåltider med drikkevarer inklusive husets vin og øl. I løbet af dagen serveres også sodavand, vand, juice, kaffe/te og cocktails i de to barer. 

Slap af i loungen The Mawimbi Deck, hvorfra der et en fantastisk havudsigt, og om aftenen kan du her nyde en a la carte-menu med ’alt godt fra havet’ (mod tillæg). Du kan også tilbringe afslappede stunder omkring den store swimmingpool ved stranden eller i skyggen af havens mange slanke palmer. For de mere aktive er der rig mulighed for vandsport, bueskydning, dart, volleyball, tennis med mere – alle aktiviteter deles med de to søsterhoteller Neptune Paradise og Neptune Village lige ved siden af.

Hotellet har 60 smagfuldt indrettede værelser i moderne swahili-arkitektur. Værelserne ligger spredt i den tropiske have i stråtækte bungalower med fire værelser i hver. Her er faciliteter som aircondition, myggenet over sengen, tv, WiFi, værdiboks, minibar, hårtørrer og stor møbleret balkon.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Nairobi
Dag 2
Amboseli
Dag 3
Amboseli
Dag 4
Lake Naivasha
Dag 5
Masai Mara
Dag 6
Masai Mara
Dag 7
Mombasa, Diani Beach
Dag 8 - 11
Diani Beach
Dag 12 - 13
Mombasa - København

Dag 1 - 2

København - Nairobi

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med kurs mod Kenya. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.


Læs mere

Dag 2

Amboseli

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Kenya og transport til Amboseli – ca. 4 timers kørsel (F, A)

Efter ankomsten til Nairobis Internationale lufthavn kører I til Somak Safari Lounge, hvor der er tid til at blive frisket lidt op og skifte tøj. Herefter fortsætter turen sydpå mod Amboseli Nationalpark der er beliggende ved foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. 

I når Amboseli og lodgen i god tid til den ventende frokost. Herefter er der tid til check in og et lille hvil inden turens første game drive – safarikøsel.

Dyrelivet er rigt, landskabet er afvekslende og utroligt smukt, ikke mindst fordi Kilimanjaro knejser sine 5.895 meter i horisonten. Blåt og ofte indhyllet i skyer står bjerget og synes at følge én hele vejen gennem Amboseli, selvom det egentlig ligger i Tanzania, 40 kilometer væk. 

Amboseli har navn efter parkens store sø, der på masaiernes sprog betyder "saltstøv". Søen er oftest aldeles udtørret og endog farbar. Da den har hørt til Rift Valleys mange sodasøer, indeholder jorden derfor mange salte, og græsset vokser sig ikke særlig højt. Det gør det nemmere at få øje på dyrene, og på en enkel safarikørsel kan I være heldige at spotte både de store flokke af slettevildt og bøfler, frække bavianer, adrætte geparder, farverige fugle og ikke mindst store flokke af elefanter.

Overnatning: Amboseli Sopa Lodge.


Læs mere

Dag 3

Amboseli

Hel dag med game drive ved foden af Kilimanjaro og afslapning ved poolen (M, F, A)

Hele dagen tilbringes I Amboseli hvor I tager på game drive to gange. Først tidligt om morgenen og igen hen på eftermiddagen. Midt på dagen kan I nyde udsigten over den åbne savanne fra lodgen og te en svalende dukkert i swimmingpoolen.

Overnatning: Amboseli Sopa Lodge


Læs mere

Dag 4

Lake Naivasha

Gennem Great Rift Vally til Lake Nakuru Nationalpark – ca. 5 timers kørsel (M, F, A)

Tidligt om morgenen forlader I Amboseli og kører mod Lake Naivasha. Turen går bl.a. gennem Great Rift Valley – verdens længste gravsænkning, som strækker sig over næsten 6.000 km fra Golanhøjderne i det nordlige Syrien gennem Jordan-dalen, Det Røde Hav og videre gennem Østafrika til den centrale del af Mozambique.

Ved ankomst til lodgen og efter check in, er resten af dagen til afslapning. Gå en tur i haven hvor der ofte ses giraffer, zebraer, gazeller og antiloper, eller måske I har lyst til en sen eftermiddags tur med båd, med mulighed for at komme tæt på nogle af områdets mange flodheste (mod tillæg og betales lokalt).

Overnatning: Lake Naivasha Sopa Lodge


Læs mere

Dag 5

Masai Mara

Gennem den kenyanske landskab til Masai Mara – ca. 5,5 timers kørsel (M, F, A)

Efter en tidlig morgenmad sættes turen mod sydvest til det verdenskendte Masai Mara Game Reserve. Køreturen bringer jer bl.a. gennem The Great Rift Valley og Narok – et af de to administrative centre for masaiernes land. Efterhånden tynder det ud mellem huse og småhytter og turen fortsætter igennem et utrolig smukt slettelandskab, der fuldt lever op til alle drømmebillederne om den afrikanske savanne, hvor kvægflokkene dominerer og hvor I inden længe sikkert vil se de første gazeller, zebraer og giraffer.

Frokosten spiser I på lodgen og når skyggerne igen bliver lange, begiver I jer ud på den store åbne savanne. Det er ikke mindst Maras store løvebestand med de flotte, sortmankede hanløver og de store elefantflokke, der skal holdes udkig efter. Men også de graciøse giraffer, spændstige antiloper og talrige andre større og mindre arter kalder på opmærksomheden. 

Overnatning: Mara Sopa Lodge


Læs mere

Dag 6

Masai Mara

En hel dag med safarikørsel og afslapning ved poolen (M, F, A)

Denne morgen er der mulighed for, mod ekstra betaling, af starte dagen med en tur i varmluftballon over savannen. Det er en enestående og unik oplevelse, at se solen stige op i horisonten, og kaste sine første varme stråler på dyrelivet under jer. Turen slutter med morgenmad som serveres på savannen.

Ellers står morgenen på game drive efterfulgt af morgenmad på campen. Herefter er der tid til afslapning ved poolen, eller I kan besøge en af områdets nærliggende Masailandsbyer (mod betaling).

På disse kanter lever masaierne i øvrigt ganske traditionelt, så I dag er der mulighed for at arrangere et besøg til en af de nærliggende landsbyer. I vil få lejlighed til at komme på nært hold af en interessant kultur, hvis fremtid desværre synes særdeles usikker. Mara er ikke blot masaiernes land, en moderne afrikansk stats fineste reservat og et eftertragtet mål for alverdens rejsende. Det er også en forlængelse af Serengeti-sletterne – et af de sidste sammenhængende naturområder, hvor vildtvandringerne hidtil har kunnet fortsætte uhindret af den moderne udvikling. 

Sidst på eftermiddagen er det igen tid til endnu et game drive. 

Overnatning: Mara Sopa Lodge 


Læs mere

Dag 7

Mombasa, Diani Beach

Transport til Nairobi og fly til strandhoteller ved Det Indiske Ocean (M)

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til det smukke safarilandskab farvel og køre tilbage til Nairobi – en køretur på ca. 5 timer. Herfra flyver I til Mombasa hvor eventyret fortsætter med nogle dage ved den 20 km lange hvide sandstrand ved Det Indiske Ocean.

Afhængigt af tidspunktet for den videre rejse, er der i dag mulighed for, mod betaling, at besøge Karen Blixens Farm, som er beliggende i Baronessens tidligere kaffeplantage i en forstad til Nairobi.

Forstaden hedder faktisk Karen, opkaldt efter den danske forfatterinde. På en tur rundt i huset og haven med udsigt til Ngong Hills får man et godt indblik i livet på farmen, og man kan mærke forfatterindens ånd blandt hendes møbler og malerier. 

I Mombasa lufthavn bliver I mødt af vores lokale samarbejdspartner og kørt til hoteller ved den dejlige Diani Beach. Efter check in er resten af opholdet på egen hånd.


Læs mere

Dag 8 - 11

Diani Beach

Afslapning ved poolen eller på stranden samt mulighed for ekstra udflugter (M)

Dagen ved stranden er på egen hånd med mulighed for at søge jeres helt eget eventyr.

Her er mulighed for at dykkerture, som med sikkerhed vil byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Eller hvad med at prøve lykken med trollingfiskeri.

Hvis I foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Gå evt. en runde på den nærliggende 18-hullers golfbane eller tag et spil volleyball. I kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand.


Læs mere

Dag 12 - 13

Mombasa - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Hen på eftermiddagen bliver I hentet på hotellet. Kursen sættes mod lufthavnen hvorfra hjemrejsen for alvor kan starte. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

Dag 13 København

Ankomst til Danmark


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Merete, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.