London

Studietur til London

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i London. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Historiske bygninger og moderne kultur

Den pulserende storby London gemmer på en fascinerende historie, der præger den internationale metropol med sine mange traditionelle huse og bygninger. Gadebilledet er spækket med imponerende bygninger som Big Ben, Tower of London, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral og ikke mindst Buckingham Palace. Derudover venter andre spændende oplevelser som loppemarkeder, sejlture på Themsen, London Eye og klassiske musicals. Den britiske hovedstad, London, emmer af kontraster og mangfoldighed, både når det kommer til seværdigheder og indbyggere – byen er nemlig hjem for mere end 270 nationaliteter, der er med til at påvirke alt fra mad til kultur og mode. En studietur til London giver indblik i både historie og kultur i moderne rammer, hvor I kan starte dagen med at besøge historiske bygninger eller nyere innovation, bruge eftermiddagen på museer, hvile benene med en ”afternoon tea” og afslutte dagen med en musical på en af Londons mange teatre.

 

Studiebesøg

- Besøg Harrow - en af verdens ældste privatskoler 
- Guidet tur i det ”Etniske London”
- Besøg BBC Broadcasting House
- Teater workshop 

Seværdigheder

- Big Ben
- Tower of London
- Westminster Abbey 
- British Museum
- Buckingham Palace 

Den anderledes oplevelse

- Lee Valley White Water Centre – prøv white water rafting på Londons olympiske bane 

Indkvartering i London

generator london 2

Generator Hostel London

Bo i hjertet af London på Generator Hostel, der ligger i det centrale Bloomsbury-kvarter mellem Kings Cross og Russel Square, tæt på metrostation Russell Square. Det flotte og populære hostel er kreativt indrettet og inspireret af byens liv. Der er både sovesale og private værelser samt en del fælles faciliteter såsom spillerum, restaurant, café og lounge med en stor TV-skærm. Derudover er der gratis WIFI og en døgnåben reception.

lords hotel london

Lords Hotel 

Det pæne og enkle hotel ligger på et roligt torv i Bayswater med kun 5 minutters gang til metrostationerne Bayswater og Queensway. Hotellet har to annekser, hvor nogle af værelserne er installeret. Sammen med morgenmadsrestauranten, en døgnåben reception og opholdsrum med TV er de resterende værelser placeret i hovedbygningen, hvor der også er gratis WiFi.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er kun en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til London

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.799,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til London 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.