Krakow

Studietur til Krakow

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Krakow. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Tag på studietur til smukke Krakow og få masser af faglige indspark inden for både historie, kultur, religion og arkitektur. Den historiske by ligger ved floden Wisla, og er Polens næststørste by. Her kan I dykke ned i en eventyrlig historie om en by, der menes at kunne dateres mere end 6000 år tilbage i tiden. Krakow gemmer på et væld af gammel og smuk arkitektur fra forskellige historiske perioder, hvor den gamle bydel præges af kirkernes smukke spir, der tårner sig op over de øvrige bygninger.

Krakow er en oplagt by at besøge på en studietur, fordi byen rummer mange spændende steder som markedspladsen Rynek, den jødiske bydel Kazimierz og parken Planty, men også fordi mange restauranter, cafeer og butikker er relativt prislave. I 2000 blev Krakow udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad på grund af sine mange underholdningsmuligheder, herunder masser af teater, kunst og kabareter og blev ligeledes optaget på UNESCOs verdensarvsliste for sine fantastiske og unikke arkitektoniske skatte. Krakow er centralt placeret i Europa og lokker derfor også mange forskellige folkeslag til, der skaber en mangfoldig atmosfære, hvor end du bevæger dig i byen.

På en studietur kan man tage på udflugt til den tidligere koncentrationslejr Auschwitz, et sted som vidner om en grusom historie. Derudover kan det anbefales at spise en fælles middag på en traditionel polsk restaurant, hvor I med sikkerhed vil få mulighed for at smage på traditionel polsk mad. Krakow er en by med mange ansigter, men er på alle måder magisk og betagende og den perfekte destination til en studietur, hvor både faglighed og de sociale oplevelser skal prioriteret. 

 

Studiebesøg 

- Besøg en polsk skole
- Besøg på et kraftværk
- Udflugt til koncentrationslejr Auschwitz

Oplevelser og seværdigheder

- Wawel-højen
- Rynek Glowny-markedspladsen
- Collegium Maius – det ældste universitet i Polen
- St. Franzis kirke

Den anderledes oplevelse

- Tur til Zakopane – bjergby med en masse udendørs aktiviteter lidt uden for Krakow

Indkvartering i Krakow

cracow hostel Cracow Hostel

Dette hyggelige øko-venlige hostel er placeret 3,5 km fra Reykjaviks bymidte og ligger ved siden af den geotermisk opvarmede swimmingpool, Laugardalslaug. Bybussen stopper lige uden for vandrehjemmet tre gange i timen og det tager ca. 10 min. til centrum. Dette hostel har både privat- og fællesværelser/sovesale samt døgnåben reception, 3 køkkener, fælles opholdsstue med gratis wi-fi, mødelokale og bordtennis. 

city hostel krakowCity Hostel

Dette hostel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Reykjavik. Kirken Hallgrímskirkja, der er et af Reykjavíks vartegn, ligger kun 200 m derfra. Stedet har private værelser og fællesværelser/sovesale. Derudover tilbyder dette hyggelige hostel tv-stue, tekøkken, opvarmet udendørs terrasse, gratis wi-fi samt bar med snacks og drikkevarer.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedste pris.

Frapris på studietur til Krakow

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.798,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Krakow

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.