Kenya

Studietur til Kenya

Forestil dig at komme hjem fra studierejsen med en udvidet viden om globale forhold og inspiration til at gøre noget, der giver mening...

Tag på en anderledes studierejse og giv eleverne autentiske oplevelser for livet samt mulighed for at kombinere turen med masser af tværfagligt indhold.

Studierejser til Kenya i samarbejde med dansk NGO

I samarbejde med den danske NGO, Momentum Trust, arrangerer Profil Rejser studierejser til Kenya med indhold, der giver mening. På studieturen kommer I helt tæt på lokalbefolkningen og deres arbejde med at optimere landbruget. I besøger desuden en lokal skole og får mulighed for at se andre velgørende projekter.

Se en video om studierejsen til Kenya.

Rejsen udvider elevernes viden om globale forhold, giver en unik mulighed for at møde mennesker på tværs af grænser og sætter fokus på globalt medborgerskab. Studierejsen kan kombineres fagligt med både biologi, samfundsfag og geografi såvel som læren om kultur og udviklingsstudier med henblik på f.eks. verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Ud over alle de muligheder, der er for faglig relevans, vil eleverne også se den smukke natur og komme rundt til steder, der ikke ligner den almene europæiske storby. Rejsen er unik på så mange måder, og I kan skræddersy den og påvirke den, som I vil. Mulighederne er mange.

“Rejsen har været mere seriøs, end det indtryk jeg har af mange studieture til europæiske storbyer, hvor eleverne gerne går i byen og drikker hver dag på turen”

(Sofie, elev og deltager på studierejsen)

Flere gymnasier har allerede været af sted, og der er kun god respons - eleverne elsker det!
Højdepunkter fra dagsprogrammet i Kenya
- Arbejde i marken sammen med farmerne
- Køretur på motorcykler i området
- Frokost hos en farmer og dennes familie
- Besøg på lokal folkeskole
- Gospelgudstjeneste
- Sejltur på søen med flodhestesafari
 
Download info med detaljer om studierejsen til Kenya
 

Vil du høre nærmere om denne rejse kan du ringe til os på telefon 77 33 55 33 eller sende en forespørgsel via linket herunder. 

Forespørg på jeres studierejse 

Lad os skræddersy studierejsen efter jeres budget og formål.