Edinburgh

Studietur til Edinburgh

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Edinburgh. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Oplev den historiske hovedstad og næststørste by i Skotland, Edinburgh. Byen, der er placeret på døde vulkaner, er Skotlands hovedsæde for blandt andet kunst, videnskab og det skotske parlament. Med sine to bydele, Old Town og New Town, formår Edinburgh at kombinere historie med moderne storby. Mens Old Town byder på krogede gader, brostensgyder og gamle bygninger, heriblandt det berømte Edinburgh Castle, der emmer af historie, kan du i New Town opleve georgiansk arkitektur og prægtige shopping gader.
En studietur til Edinburgh lægger således op til en historisk rejse tilbage i tiden og frem til nu, hvor du vil have mulighed for at udforske flere seværdigheder fra UNESCO's Verdensarvsliste. Seværdighederne kan findes både i den nye og gamle bydel og foruden historie, byder byen også på en indsigt i den skotske kunst og kultur.

 

Studiebesøg

- Guidet tur ”The Real Mary Kings Close”
- Besøg det skotske parlament
- Lær den skotske dans Ceilidh

Seværdigheder

- Edinburgh Castle
- Palace of Holyroodhouse
- Gilmerton Cove
- National Museum of Scotland
- Royal Yacht Britannia

Den anderledes oplevelse

- Ghost walk – guidet undergrundstur i gamle tunneler og katakomber med historier om fortidens fattige, der levede der.

Indkvartering i Edinburgh

bruegel hostel

The Hostel

Dette smarte hostel ligger i en original victoriansk bygning overfor togstationen Haymarket, blot 5-10 minutters gang fra Princes Street.
Hostellet har luftige sovesale med store vinduer samt højt til loftet. Derudover tilbydes der gratis WIFI på fællesområder, pool-bord samt en fælles opholdsstue med digital-tv og dvd-afspiller. Der er også et køkken med to ovne samt et udendørs fællesområde.

SmartCity Hostel by Safestay

Dette hostel ligger i den gamle bydel lige ved Royal Mile. Banegården, Edinburgh Waverley, ligger kun 400 meter fra hostellet, mens Holyrood Palace ligger 800 meter væk. Princes Street Gardens kan på gåben nås på 5 minutter. De prisvindende værelser og sovesale er rummelige og stilfuldt indrettet med store køjesenge. På stedet er der gratis wifi, restaurant, gæstekøkken, tagterrasse og pool-bord.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.
 

Frapris på studietur til Edinburgh

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.995,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Edinburgh 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.