Bruxelles

Studietur til Bruxelles

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Bruxelles. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Politisk hovedsæde med imponerende arkitektur

En studierejse til Bruxelles lægger op til en faglig rejse i byen, der også kaldes for Europas hovedstad, og som bekendt huser EU-Parlamentet samt NATO’s hovedkvarter. Bruxelles er et mekka for studerende, der interesserer sig for samfundsfag, økonomi og politik, men er ligeledes et besøg værd for studerende, der interesserer sig for kunst, historie og andre humanistiske fag. Bruxelles er en by med mange historiske og arkitektoniske bygninger, åbne pladser og spændende museer, der alle er interessante at udforske og betragte på nært hold. Heriblandt findes Grand Place, der er en stor, åben plads omgivet af smukke bygninger fra 1600-tallet, Domkirken St. Michael, der er Bruxelles’ svar på Paris’ Notre Dame og imponerer med sin karakteristiske arkitektur samt Det Naturhistoriske Museum, hvor verdens største dinosaur-samling findes. Og i den lidt mere lette ende af spektret findes tegneseriemuseet Centre Belge de la Bande Dessinée, der viser de klassiske tegneserier Tintin, Splint & Co. og Vakse Viggo – en oplevelse ud over det sædvanlige. Derudover er Bruxelles en hyggelig og charmerende by at slentre rundt i med mange små butikker, hvor der blandt andet er gode chancer for at få den lækre chokolade at smage.

 

Studiebesøg

- Besøg EU-Kommissionen
- Besøg NATO 
- Besøg Europa-Parlamentet 
- Besøg en traditionel belgisk chokoladefabrik

Seværdigheder

- Grand Place
- Gotiske domkirke St. Michael 
- Naturhistorisk museum

Den anderledes oplevelse

- Mini-Europe – park med miniature udgaver af alle de største seværdigheder og attraktioner i Europa

Indkvartering i Bruxelles

bruegel hostel

Bruegel Hostel

Bruegel Hostel ligger i centrum af Bruxelles godt 5 minutters gang fra den flotte og spændende Grand Place. 
Værelserne er simpelt indrettet, og gerne med køjesenge. Der tilbydes for eksempel gratis WiFi, loungeområde, enkel restaurant, bagageopbevaring og TV-rum. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til Bruxelles

4 dage / 3 nætter: fra DKK 1.999,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Bruxelles 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.