Beijing

Studietur til Beijing

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Beijing. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Beijing er udover at være hovedstaden også det politiske og kulturelle centrum i Kina. I alt har Beijing 98 bygninger, anlæg eller andre monumenter, der er nationale, historiske minder og kulturskatte under statslig beskyttelse. Det gør Beijing til et oplagt valg for en studietur, der beriger med et fagligt indspark med øje for fag som erhvervsøkonomi, historie, samfundsfag og teknologi.

Beijing - en moderne metropol med kejserlige aner

Indtil 1828 var Beijing den største by i hele verden og har siden 1949 været Kinas administrative hovedstad. Grundet byens lange historie byder metropolen den dag i dag på en mangfoldig og unik kulturarv. Især er byen kendt for den Himmelske Freds Port, der fører til Den Forbudte By, hvor det kejserlige palads og tempel står. Disse befinder sig på UNESCO’s Verdensarvsliste sammen med andre attraktive seværdigheder såsom Himlens Tempel, Sommerpaladset, Lamatemplet Yonghegong og Konfuciustemplet.

Den Kinesiske Mur og Minggrave

På studieturen er det et must at udforske ovenstående UNESCO-seværdigheder, og samtidigt er der rig mulighed for at gå på opdagelse udenfor byens grænser. Her gemmer sig flere pragtfulde kulturmindesmærker som Den Kinesiske Mur og Minggravene.

 

 

Studiebesøg

- Besøg en kinesisk skole
- Besøg en kinesisk kunstskole
- Besøg et traditionelt kinesisk tehus

Seværdigheder

- Den Forbudte By
- Den kinesiske mur
- Den Himmelske Freds plads
- Underjordisk tempelsystem
- Sommerpaladset

Den anderledes oplevelse

- Tag en Tai Chi lektion

Indkvartering i Beijing

Hotel Beijing Sicily

Dette enkle budget-hotel ligger i Downtown Beijing i Chongwen-kvarteret, hvilket ikke er langt fra den flotte seværdighed Himlens Tempel. Derudover ligger hotellet i gåafstand til Beijing togstation og undergrundsbane nr. 5.
På hotellet er der simple værelser, døgnåben reception, restaurant, mødelokale og gratis wi-fi over alt.

hotel far east beijingHotel Far East

Hotel Far East er et charmerende hotel beliggende i Liulichang-området nær Himlens Tempel med ca. 20 minutter til Den Himmelske Fredsplads samt Den Forbudte By. Der er omkring 850 meter til metrostationen Hepingmen.
Stedet har fine værelser og tilbyder en del faciliteter såsom døgnåben reception, restaurant og gratis wi-fiI.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

 

Frapris på studietur til Beijing

7 dage / 5 nætter: fra DKK 4.795,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Beijing 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.