Celebrity Edge

4. søndag i advent: Vind krydstogt i balkonkahyt

Vind krydstogt i Middelhavet med Celebrity Edge

Velkommen til fjerde og sidste låge i Profil Rejsers julekonkurrence. Ugens præmie er 7 nætters krydstogt for 2 i Middelhavet med stilfulde og banebrydende Celebrity Edge fra Celebrity Cruises. Der er afgang i balkonkahyt fra Barcelona 10. juni 2023. Værdi ca. 30.000 kr.

Præmien inkluderer ikke flybilletter. Vi hjælper gerne med at bestille fly, hvis du ønsker det.

Sådan deltager du

Klik på den orange deltag-knap nedenfor og udfyld din e-mail, så er du med i lodtrækningen. Vinderen trækkes onsdag d. 21. december og får besked inden jul.

Betingelser

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked fra Profil Rejser. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter eller andre afrejsedatoer. Når du deltager, accepterer du at modtage Profil Rejsers nyhedsbreve, der kan afmeldes igen til hver en tid. Vi beder også om dit telefonnummer, men kun for at kunne ringe til dig, hvis du vinder.

7 nætters krydstogt i Middelhavet

Giv sommeren den bedste start med et krydstogt i balkonkahyt fra Barcelona. Du sejler med stilfulde og banebrydende Celebrity Edge, og på din vej mod Civitavecchia ved Rom besøger du skønne byer som Valencia i Spanien og charmerende Portofino på Den Italienske Riviera, hvor man bliver glad bare af at se på de pastelfarvede, gamle huse ved havnen. Glæd dig også til både Ibiza og Korsika. 

 

Se hele krydstogtet her

Præmien er sponseret af Celebrity Cruises

Tak til Celebrity Cruises.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.