Langs østkysten fra New York til Miami

USA - New York City, St. Augustine, Orlando, Miami

 • Skyskrabere på Manhattan og Brooklyn Bridge
 • Historiske Philadelphia og hovedstaden Washington DC
 • Jamestown og Yorktown, hvor USA’s uafhængighed blev født
 • Forlystelser i Orlando og strandliv i Miami

Fra New Yorks skyskrabere til Floridas strande. Kontrasterne er mange ned langs USA’s østkyst. Ruten går gennem historiske Philadelphia og hovedstaden Washington DC samt Jamestown og Yorktown, hvor landets uafhængighed blev født. Og i Florida dukker forlystelsesparadiset Orlando op, inden turen slutter i Miami.

16 dage/15 nætter
Denne kør selv ferie bringer dig fra det fascinerende New York og ned igennem Florida. Du kommer forbi det historiske Philidelphia og USAs hovedstad Washington. Du besøger Jamestown, USAs fødested og Yorktown, stedet hvor USA's uafhængighed blev født. Oplev det smukke Blue Ridge Mountains, hvor du kan komme på en idyllisk togtur, når tusmørket falder på. Nyd en sejltur på USA's mest berømte flod, inden turen går til Charleston og videre sydpå forbi Savannah og temaparkernes hovedstad, Orlando. Turen sluttes på Miami Beachs smukke strande, hvor der er rig mulighed for at opleve eksklusiv shopping og eksotisk gastronomi.

Rejserute: 
Dag 01: Ankomst til New York, NY
Dag 02: New York, NY
Dag 03: New York – Philadelphia, PA 
Dag 04: Philadelphia - Washington, D.C. 
Dag 05: Washington, D.C. 
Dag 06: Washington, D.C. – Roanoke, VA
Dag 07: Roanoke – Hendersonville/Ashvill, NC 
Dag 08: Hendersonville/Ashville – Charleston, SC 
Dag 09: Charleston, SC
Dag 10: Charleston – Savannah
Dag 11: Savannah – St. Augustine, FL
Dag 12: St. Augustine – Orlando
Dag 13: Orlando, FL
Dag 14: Orlando – Miami Beach, FL
Dag 15: Miami Beach, FL
Dag 16: Miami Beach – Miami International Airport, FL
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB

USA

New York City, St. Augustine, Orlando, Miami

15 nætter / 16 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

New York City, NY St. Augustine, FL

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere
New York City, NY St. Augustine, FL Orlando, FL

Rejser til St. Augustine

Få steder i Florida er ved første øjekast så indbydende som denne charmerende gamle by, der i størrelse og udseende minder om en middelhavsby.
Læs mere
St. Augustine, FL Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Ankomst til New York, NY
Dag 3
New York – Philadelphia, PA (152km)
Dag 4 - 5
Philadelphia - Washington, D.C. (228km)
Dag 6
Washington D.C. – Colonial Williamsburg – Roanoke, VA (635km)
Dag 7
Roanoke – Smokey & Blue Ridge Mountains – Hendersonville/Ashvill, NC (402km)
Dag 8 - 9
Charleston
Dag 10
Chaleston – Savannah, GA
Dag 11
Savannah – St. Augustine, FL
Dag 12 - 13
Orlando
Dag 14 - 16
Miami Beach

Dag 1 - 2

Ankomst til New York, NY

Dag 1 - Ankomst til New York

Ankomst og check-in på hotellet. Der er meget at se og gøre i denne imponerende storby. Brug evt. aftenen på at besøge en af New Yorks mest populære seværdigheder, Rockefeller Center. Her tiltrækker de mange aktiviteter tusindvis af turister og New Yorkere hver dag. Hvad end du ønsker at bruge aftenen på at skøjte, være publikum på et tv show, eller shoppe i centrets verdensklasses forretninger, så er mulighederne her.


Dag 2 - New York

New York er en energifyldt og historisk metropol, der på grund af de mange facetter ofte gør et stort indtryk på sine besøgende. I Lower Manhattan finder du det eksotiske Chinatown, og i Lower East Side ligger den traditionelle jødiske bydel. De mere kunstneriske grupperinger er koncentreret i SoHo, TriBeCa og i East og West Villages. Oplev Manhattens berømte arkitektur, der med sine skyskrabere i downtown danner et imponerende syn. New York er fyldt med vidunderlige bygninger, monumenter og uendeligt mange seværdigheder. Besøg the United Nations, Whitney Museum of Art og det verdensberømte Metropolitan Museum of Arts. Kør i hestevogn igennem Central Park, eller besøg Frihedsgudinden og Ellis Island. Oplev lysene på Brooklyn Bridge, besøg den berømte Empire State Building, der rejser sig mere end 400 meter op i luften over Manhattan og besøg Guggenheim museet, Frank Lloyd Wright’s mesterværk af moderne arkitektur. Dette museum huser en fin samling af det 20. århundredes kunstværker, blandt andet værker af Chagall, Degas, Kadinsky, Picasso og Van Gogh. Læg også vejen forbi Tour Radio City Music Hall hvor USA's mest populære entertainere har begejstret publikum siden dørene åbnedes i 1932, og som også er hjem for den verdenskendte Radio City Rockettes.

Læs mere

Dag 3

New York – Philadelphia, PA (152km)

Dag 3 - New York - Philadelphia

New Yorks spændende oplevelser lægges bag dig, og turen går til det historiske Philadelphia. Her er the Liberty Bell Pavillion nok den mest berømte seværdighed med den 1000 kg tunge klokke der hænger i klokketårnet i The National Historical Park. Lige på den anden side af gaden ligger Independence Hall, stedet hvor Thomas Jeffersons uafhængighedserklæring blev udfærdiget og underskrevet den 4. juli, 1776. Også et andet unikt stykke af Amerikas historie er bevaret i Philadelphia, Betsy Ross’s hus, der siges at være stedet hvor USA's første flag blev syet. Philadelphia, eller "Philly", er ikke kun historiske bygninger og artefakter. Philedelphias zoologiske have var den første nationale zoo i USA, og er hjem for over 1300 dyr. The Please Touch Museum er den eneste af sin slags, og henvender sig til det yngre publikum der her har mulighed for komme helt tæt på dyrene.

Læs mere

Dag 4 - 5

Philadelphia - Washington, D.C. (228km)

Dag 4 - Philadelphia - Washinton D.C.

Nyd morgenen i Philadelphia før du fortsætter turen til Washington D.C. USA's hovedstad bugner af aktiviteter og er landets politiske centrum. Washington, D.C. tiltrækker næsten 20 millioner turister om året, hvilket gør turismen til den anden største industri i området. De fleste store attraktioner her har gratis adgang. The District, som området kaldes af de lokale, strækker sig fra byens centrum ud over de forskellige kvarterer, der hver har sit særpræg. Downtown er kendt for sine kunstgallerier og natteliv og Dupont Circle for sine moderne klubber og trendy shopping. Capital Hill og the National Mail har nogle af byens mest prominente bygninger og museer, inklusiv monumenter af tidligere præsidenter, og det verdenskendte museum The Smithsonian Institution.


Dag 5 - Washington D.C.

I dag har du mulighed for at opleve mere af landets hovedstad. Besøg byens berømte seværdigheder, der hovedsageligt ligger ved the National Mall, også kaldet "Nations’s Front Yard". Den strækker sig fra the Lincon Memorial ved the Potomac til the Capital Building og Surpreme Court på Capitol Hill. Langs the Mall ligger størstedelen af de 18 museer der udgør the Smithsonian Institution, the War Memorials, og the Washington Monument hvor du kan komme helt op i toppen, og som ligger syd for Det Hvide Hus. Andre interessante udflugtssteder er Arlington National Cemetery, the Liberal of Congress, the National Cathedral og the National Zoo. Der er selvfølgelig andet end historisk sightseeing i Washington, blandt andet finder du her et aktivt natteliv, verdensklasses restauranter, Broadway shows, politisk satire og alle live musik i alle genre. På Kennedy Center for Performing Arts kan du også se teater og musikforestillinger.

Læs mere

Dag 6

Washington D.C. – Colonial Williamsburg – Roanoke, VA (635km)

Dag 6 - Washington D.C. - Roanoke

Tag afsked med den travle hovedstad og fortsæt turen til Roanoke, hvor der er en enkel overnatning. Du bør ligge vejen forbi Colonial Williamsburg. Nationens største historiske museum med over 500 bygninger, huse, butikker og kroer rekonstrueret og renoveret så de fremstår som i det 18. århundrede. De mest populære attraktioner er the Governor’s Palace, the Capitol, the DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, the Abby Aldrich Rockerfeller Folk Art Museum og Bassett Hall. En tur til Williamsburg ville selvfølgelig ikke være fuldendt uden et besøg i Jamestown, USA's fødested og Yorktown, stedet hvor USA's uafhængighed blev født. Dette område er også kendt som "America’s Historic Triangle". Fortsæt til Roanoke, en by der kan dateres helt tilbage til det 17. århundrede, da pionere rejste vest på over Virginia og slog sig ned i the Shenandoah Valley ved breden af Roanokefloden. På grund af de store saltdepoter i dette område fik den tilnavnet "Big Lick". Besøg det populære Market Square, hvor der, foruden det historiske Farmer’s Market, er lækre spisesteder, et livligt natteliv og gode shopping muligheder.

Læs mere

Dag 7

Roanoke – Smokey & Blue Ridge Mountains – Hendersonville/Ashvill, NC (402km)

Dag 7 - Roanoke - Henderson/Asheville

I dag vil du blive omringet af Blue Ridge Mountains skønhed, imens du kører imod North Carolina. Besøg the Biltmore Estate. Den 250 værelsers store bygning er opført i fransk renæssance still, og blev bygget af George Washington Vanderbilt. Tag på en guided tur, nyd kunstsamlingen og den ca. 20 hektar store have og vinmarker. Den nærtliggende by Asheville er en interessant destination, der byder på arkitektoniske perler og en livlig kulturel scene. Tag med jernbanen på en tur igennem the Blue Ridge Mountains når tusmørket falder på, eller kast dig ud i en raftingtur. Du kan også nyde en rolig tur på tømmerflåde på en af de tre floder i området, besøg også et af kunstgallerierne i området f.eks. the Folk Art Center på the Blue Ridge Parkway. Oplev den lokale kultur og den traditionelle folkedans. Du overnatter i Henderson/Asheville.

Læs mere

Dag 8 - 9

Charleston

Dag 8 - Hendersonville/Ashville – Charleston, SC (397km)

Læg Asheville/Hendersonvilles charme bag dig og kør imod den sydlige by Charleston. Charleston er et charmerende sted at besøge med sit historiske område hvor de høje smalle huse læner sig imod hinanden. Dekoreret i smukke farver og prydet med træskodder og støbejernsbalkoner. I sin tid blev de bygget af slaver fra Barbados, og den caribiske stemning lever stadig i byen og bliver forstærket af palmetræerne, det tropiske klima og den afslappede atmosfære. En fantastisk måde at opleve denne by på er i hestevogn. Se sporene fra det gamle Syd i arkitekturen og i haverne omkring de mange historiske huse og bygninger. Gør også holdt i centrum og besøg shoppingområdet ved King Street.


Dag 9 - Charleston, SC

Denne dag bruges på at se endnu mere af den fantastiske by Charleston. Det er en god ide at parkere bilen ved turistcentret, da det ikke er muligt at køre igennem byens smalle gader, der i sin tid blev bygget kun til fodgængere. Der er mange forskellige guidede vandre- og hestevognsture rundt i området. Du kan selvfølgelig også tage et kort og selv gå på opdagelse i byen. Se the Civil War Memorials ved the Battery, en have der er prydet af store egetræer og viftepalmer. Tag et stykke udenfor byen og besøg Magnolia Plantation and Gardens. Den ældste offentlige have i USA. Den åbnede dørene for besøgende i 1870, og de tusindvis af smukke blomster og planter står flot i de historiske omgivelser. Tag på en rundtur i huset og lær om livet på plantagen.

Læs mere

Dag 10

Chaleston – Savannah, GA

Dag 10 - Charleston - Savannah

Du fortsætter herefter til Savannah der emmer af gæstfrihed og charme. Dagen kan du bruge på at udforske byens historiske distrikt, der har 22 pladser og brostensbelagte gader. Om natten er det muligt at tage på "hjemsøgte" ture og måske se et spøgelse. Hvert enkelt stykke af den storslåede Viktorianske arkitektur har sin egen sørgelige eller mystiske historie. Andre af byens attraktioner, som du kan besøge er Telfair Museum of Art, Forsyth Park og Factor’s Walk. Hvis du har lyst til at smage den lækre sydstatskogekunst, bør du besøge den renoverede havnefront, der er fyldt med butikker og restauranter.

Læs mere

Dag 11

Savannah – St. Augustine, FL

Dag 11 - Savannah – St. Augustine, FL

Rejs fra det charmerende Savannah og kør mod St. Augustine. Kun få byer i USA er lige så tiltalende straks man ankommer som denne. St. Augustine er USA’s ældste by, og mange af de gamle bygninger er stadig at finde i byens smalle gader. Trænger du til afslapning kan du bruge dagen på den skønne strand, der ligger på den modsatte side af bugten. Vil du hellere opleve historiens vingesus, så skulle du besøge Castillo de San Marcos National Monument, et fort, der i sin tid fungerede som byens forsvarsværk, og som er det ældste europæiske fort på USA’s fastland.

Læs mere

Dag 12 - 13

Orlando

Dag 12 - St. Augustine – Orlando, FL

Kør fra Augustine om morgenen og fortsæt mod Orlando. Gør evt. et stop ved Silver Springs. En naturpark der er omringet af Silver Springs udspring, som er verdens største artesiske udspring. Tag på en seljtur i en båd med glasbund og se de mange dyr der lever i dette vand, der kan være op til 30 meter dybt. Kør nu til Orlando, temaparkernes hovedstad, hvor der er to overnatninger. Tilbring en aften i Downtown Disney, hvor der er over 170 shopping-, spise- og underholdningsfaciliteter.


Dag 13 - Orlando, FL

I dag kan du vælge en af følgende Orlando-attraktioner:

1. Walt Disney World Epcot 
Epcot er en skueplads over menneskets bedrifter, en hyldest til innovation og fantasi og et internationalt broderskab. Epcot består af to dele: Future World og World Showcase. Future World byder på attraktioner som spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra verdens begyndelse til den elektroniske tidsalder. Du kan også prøve Ride Test Track, der simulerer de rigtige testvilkår, som biler bliver udsat for, og som sender dig gennem åndeløse hvirvler og twists. Udforsk hele Future World, hvor innovation og opfindelser er en del af underholdningen. Den anden del World Showcase byder på kulturer fra 11 forskellige nationer. Arkitekturen og landskabet ændrer sig i takt med, at du bevæger dig fra det ene land til det næste. Smag på det lokale cuisine, tag på shopping, og bliv underholdt af vidt forskellige kulturer. Afslut din aften med at se aftenshowet "Illuminations", der er et natligt kaleidoskop bestående af musik og lys.

2. Disney’s Animal Kingdom
Animal Kingdom er hjemsted for fascinerende væsener – både rigtige dyr og fantasivæsener. Besøg Tree of Life, der er et kunstværk med hundredvis af dyr udskåret i en træstamme. Tag på tur til den afrikanske savanne med Kilimanjaro Safaris, et eventyrridt i en åben jeep. Du får måske øje på giraffer, elefanter og andre junglevæsener. Eller hvad med at rejse 65 millioner år tilbage i tiden til DinoLand USA og møde en forhistorisk dinosaurus? Du kan også opleve legenden om den afskyelige snemand på Expedition Everest, et hurtigtog, der tager dig gennem bjergtoppe og bambusskov. Til slut kan du nyde "Festival of the Lion King" – et farverigt live show fyldt med musik og fantastiske optrædener.

3. Universal Studios Florida
Du er stjernen hos Universal Studios, hvor filmene er blevet omdannet til forlystelser: Bliv medlem af agentgruppen fra "Men in Black Alien Attack" og zap rumvæsener, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på "Revenge of the Mummy", som er en psykologisk tur, der kombinerer fart med special effects. Se   Shrek i 4-D version, der oprindeligt var en 3-D film, tilføjet en ekstra dimension, så du kan se, høre og føle action fra dit sæde. Der er forlystelser for alle uanset alder.

4. SeaWorld Orlando
SeaWorld Orlando er en førsteklasses marine-eventyrpark. Du kan opleve både forlystelser og fantastiske shows, hvor dyr er stjerner. Dine fødder vil dingle fra Kraken, som er Orlandos eneste rutschebane, der ikke rører jorden. Mød Shanu, den berømte dræberhval i det sensationelle show "Believe". Se isbjørne og beluga-hvaler på "Wild Arctic Ride". Gør dig klar til det ultimative eventyr på din rejse til Atlantis. Rejs på vandet og med hurtigtog gennem special effects og med næsten 20 meters fald. Tjek spektaklet på Sea Lion and Otter Stadium, hvor Clyde og Seamore er ude på løjer. Oplev magien i havets liv, og opdag den pragt, der gemmer sig bag havets dør.


Læs mere

Dag 14 - 16

Miami Beach

Dag 14 - Orlando – Miami Beach, FL

Læg Orlandos magiske verden bag jer og rejs sydpå mod det solrige Miami Beach. Varme briser, svajende palmetræer og lyden af bølger der ruller i land skaber en fantastisk stemning i denne berømte by, hvor de pastel farvede, Art-deco bygninger gør Miamis syd strand til et betagende syn. Det er blevet kaldt den Amerikanske riviera, men der er andet end hvidt sand og turkist vand her, hvor du også finder fantastisk shopping og lækre restauranter, og så kan du desuden være heldig at opleve en rigtig filmoptagelse i dette område.


Dag 15 - Miami Beach

Denne dag er til at gå på opdagelse i Miami Beach og området omkring. Oplev seværdighederne i "The Magic City", en tropisk legeplads fyldt med imponerende arkitektur. Miami er en international by fyldt med multi-etniske kulturer der også afspejles i det lokale cuisine og i arkitekturen. Der er Downtown Miami, et område der er kendt som Miamis Food Court, pga. de mange forskellige restauranter og cafeer, Coral Gables der oser af middelhavsstemning og Little Havana, et Cubansk område der er kendt for deres varetegn Calle Ocho og Domino Park, og for områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter.

Dag 16 - Hjemrejse

Afgang til Miami International Airport.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Marianne, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.