Langs østkysten fra New York til Miami

USA - New York City, St. Augustine, Orlando, Miami
 • Skyskrabere på Manhattan og Brooklyn Bridge
 • Historiske Philadelphia og hovedstaden Washington DC
 • Jamestown og Yorktown, hvor USA’s uafhængighed blev født
 • Forlystelser i Orlando og strandliv i Miami

Kør selv langs USA's østkyst fra New York og hele vejen sydpå til Floridas gyldne strande. Oplev de store kontraster undervejs - ruten går gennem historiske Philadelphia og hovedstaden Washington D.C., før Floridas forlystelsesparadis Orlando dukker op.

Denne kør selv-ferie bringer dig fra det fascinerende New York og hele vejen ned til Florida. En rejse langs USA's østkyst er en helt unik mulighed for at lære det store lands historie at kende i netop de byer, som var toneangivende tilbage i de forrige århundreder.

Oplev Philadelphia og Washington DC

Du kommer forbi det historiske Philidelphia og USA's hovedstad Washington. Du besøger Jamestown, USA's fødested og Yorktown, stedet hvor USA's uafhængighed blev født.

Fra Blue Ridge Mountains til Charleston

Oplev det smukke Blue Ridge Mountains, hvor du kan komme på en idyllisk togtur, når tusmørket falder på. Nyd en sejltur på USA's mest berømte flod, inden turen går til Charleston og videre sydpå forbi Savannah og temaparkernes hovedstad, Orlando. Turen slutter på Miami Beach med smukke, lange strande og rig mulighed for gå amok i eksklusiv shopping og eksotisk gastronomi.

Find detaljeret beskrivelse af alle rutens byer under dag-til-dag-programmet længere nede på siden.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

New York City, St. Augustine, Orlando, Miami

17 dage

fra kr. 12.435

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
New York City, NY St. Augustine, FL

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere
New York City, NY St. Augustine, FL Orlando, FL

Rejser til St. Augustine

Få steder i Florida er ved første øjekast så indbydende som denne charmerende gamle by, der i størrelse og udseende minder om en middelhavsby.
Læs mere
St. Augustine, FL Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - New York
Dag 2
New York
Dag 3
Philadelphia
Dag 4
Washington, D.C.
Dag 5
Washington, D.C.
Dag 6
Roanoke
Dag 7
Ashvill
Dag 8
Charleston
Dag 9
Charleston
Dag 10
Savannah
Dag 11
St. Augustine
Dag 12
Orlando
Dag 13
Orlando
Dag 14
Miami Beach
Dag 15
Miami Beach
Dag 16 - 17
Miami - Danmark

Dag 1

Danmark - New York

Afrejse fra Danmark, ankomst til New York City og check-in på hotellet. Der er meget at se og gøre i denne imponerende storby. Brug evt. aftenen på at besøge en af New Yorks mest populære seværdigheder, Rockefeller Center. Her tiltrækker de mange aktiviteter tusindvis af turister og New Yorkere hver dag. Hvad end du ønsker at bruge aftenen på at skøjte, være publikum på et tv show, eller shoppe i centrets verdensklasses forretninger, så er mulighederne her.

Læs mere

Dag 2

New York

New York er en energifyldt og historisk metropol, der på grund af de mange facetter ofte gør et stort indtryk på sine besøgende. I Lower Manhattan finder du det eksotiske Chinatown, og i Lower East Side ligger den traditionelle jødiske bydel. De mere kunstneriske grupperinger er koncentreret i SoHo, TriBeCa og i East og West Villages. Oplev Manhattens berømte arkitektur, der med sine skyskrabere i downtown danner et imponerende syn. New York er fyldt med vidunderlige bygninger, monumenter og uendeligt mange seværdigheder. Besøg the United Nations, Whitney Museum of Art og det verdensberømte Metropolitan Museum of Arts. Kør i hestevogn igennem Central Park, eller besøg Frihedsgudinden og Ellis Island. Oplev lysene på Brooklyn Bridge, besøg den berømte Empire State Building, der rejser sig mere end 400 meter op i luften over Manhattan og besøg Guggenheim museet, Frank Lloyd Wright’s mesterværk af moderne arkitektur. Dette museum huser en fin samling af det 20. århundredes kunstværker, blandt andet værker af Chagall, Degas, Kadinsky, Picasso og Van Gogh. Læg også vejen forbi Tour Radio City Music Hall hvor USA's mest populære entertainere har begejstret publikum siden dørene åbnedes i 1932, og som også er hjem for den verdenskendte Radio City Rockettes.

 

Læs mere

Dag 3

Philadelphia

New Yorks spændende oplevelser lægges bag dig, og turen går til det historiske Philadelphia. Her er the Liberty Bell Pavillion nok den mest berømte seværdighed med den 1000 kg tunge klokke der hænger i klokketårnet i The National Historical Park. Lige på den anden side af gaden ligger Independence Hall, stedet hvor Thomas Jeffersons uafhængighedserklæring blev udfærdiget og underskrevet den 4. juli, 1776. Også et andet unikt stykke af Amerikas historie er bevaret i Philadelphia, Betsy Ross’s hus, der siges at være stedet hvor USA's første flag blev syet. Philadelphia, eller "Philly", er ikke kun historiske bygninger og artefakter. Philedelphias zoologiske have var den første nationale zoo i USA, og er hjem for over 1300 dyr. The Please Touch Museum er den eneste af sin slags, og henvender sig til det yngre publikum der her har mulighed for komme helt tæt på dyrene.

Rejserute:  New York – Philadelphia (136 km)

Læs mere

Dag 4

Washington, D.C.

Nyd morgenen i Philadelphia før du fortsætter turen til Washington D.C. USA's hovedstad bugner af aktiviteter og er landets politiske centrum. Washington, D.C. tiltrækker næsten 20 millioner turister om året, hvilket gør turismen til den anden største industri i området. De fleste store attraktioner her har gratis adgang. The District, som området kaldes af de lokale, strækker sig fra byens centrum ud over de forskellige kvarterer, der hver har sit særpræg. Downtown er kendt for sine kunstgallerier og natteliv og Dupont Circle for sine moderne klubber og trendy shopping. Capital Hill og the National Mail har nogle af byens mest prominente bygninger og museer, inklusiv monumenter af tidligere præsidenter, og det verdenskendte museum The Smithsonian Institution.

Rejserute: Philadelphia - Washington, D.C. (228 km)

Læs mere

Dag 5

Washington, D.C.

I dag har du mulighed for at opleve mere af landets hovedstad. Besøg byens berømte seværdigheder, der hovedsageligt ligger ved the National Mall, også kaldet "Nations’s Front Yard". Den strækker sig fra the Lincon Memorial ved the Potomac til the Capital Building og Surpreme Court på Capitol Hill. Langs the Mall ligger størstedelen af de 18 museer der udgør the Smithsonian Institution, the War Memorials, og the Washington Monument hvor du kan komme helt op i toppen, og som ligger syd for Det Hvide Hus. Andre interessante udflugtssteder er Arlington National Cemetery, the Liberal of Congress, the National Cathedral og the National Zoo. Der er selvfølgelig andet end historisk sightseeing i Washington, blandt andet finder du her et aktivt natteliv, verdensklasses restauranter, Broadway shows, politisk satire og alle live musik i alle genre. På Kennedy Center for Performing Arts kan du også se teater og musikforestillinger.

Læs mere

Dag 6

Roanoke

Tag afsked med den travle hovedstad og fortsæt turen til Roanoke, hvor der er en enkel overnatning. Du bør ligge vejen forbi Colonial Williamsburg. Nationens største historiske museum med over 500 bygninger, huse, butikker og kroer rekonstrueret og renoveret så de fremstår som i det 18. århundrede. De mest populære attraktioner er the Governor’s Palace, the Capitol, the DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, the Abby Aldrich Rockerfeller Folk Art Museum og Bassett Hall. En tur til Williamsburg ville selvfølgelig ikke være fuldendt uden et besøg i Jamestown, USA's fødested og Yorktown, stedet hvor USA's uafhængighed blev født. Dette område er også kendt som "America’s Historic Triangle". Fortsæt til Roanoke, en by der kan dateres helt tilbage til det 17. århundrede, da pionere rejste vest på over Virginia og slog sig ned i the Shenandoah Valley ved breden af Roanokefloden. På grund af de store saltdepoter i dette område fik den tilnavnet "Big Lick". Besøg det populære Market Square, hvor der, foruden det historiske Farmer’s Market, er lækre spisesteder, et livligt natteliv og gode shopping muligheder.

Rejserute:  Washington D.C. – Roanoke (635 km)

Læs mere

Dag 7

Ashvill

I dag vil du blive omringet af Blue Ridge Mountains skønhed, imens du kører imod North Carolina. Besøg the Biltmore Estate. Den 250 værelsers store bygning er opført i fransk renæssance still, og blev bygget af George Washington Vanderbilt. Tag på en guided tur, nyd kunstsamlingen og den ca. 20 hektar store have og vinmarker. Den nærtliggende by Asheville er en interessant destination, der byder på arkitektoniske perler og en livlig kulturel scene. Tag med jernbanen på en tur igennem the Blue Ridge Mountains når tusmørket falder på, eller kast dig ud i en raftingtur. Du kan også nyde en rolig tur på tømmerflåde på en af de tre floder i området, besøg også et af kunstgallerierne i området f.eks. the Folk Art Center på the Blue Ridge Parkway. Oplev den lokale kultur og den traditionelle folkedans. Du overnatter i Henderson/Asheville.

Rejserute: Roanoke – Smokey & Blue Ridge Mountains – Ashvill (429 km)

Læs mere

Dag 8

Charleston

Læg Asheville/Hendersonvilles charme bag dig og kør imod den sydlige by Charleston. Charleston er et charmerende sted at besøge med sit historiske område hvor de høje smalle huse læner sig imod hinanden. Dekoreret i smukke farver og prydet med træskodder og støbejernsbalkoner. I sin tid blev de bygget af slaver fra Barbados, og den caribiske stemning lever stadig i byen og bliver forstærket af palmetræerne, det tropiske klima og den afslappede atmosfære. En fantastisk måde at opleve denne by på er i hestevogn. Se sporene fra det gamle Syd i arkitekturen og i haverne omkring de mange historiske huse og bygninger. Gør også holdt i centrum og besøg shoppingområdet ved King Street.

Rejserute: Ashville - Charleston (397 km)

Læs mere

Dag 9

Charleston

Denne dag bruges på at se endnu mere af den fantastiske by Charleston. Det er en god ide at parkere bilen ved turistcentret, da det ikke er muligt at køre igennem byens smalle gader, der i sin tid blev bygget kun til fodgængere. Der er mange forskellige guidede vandre- og hestevognsture rundt i området. Du kan selvfølgelig også tage et kort og selv gå på opdagelse i byen. Se the Civil War Memorials ved the Battery, en have der er prydet af store egetræer og viftepalmer. Tag et stykke udenfor byen og besøg Magnolia Plantation and Gardens. Den ældste offentlige have i USA. Den åbnede dørene for besøgende i 1870, og de tusindvis af smukke blomster og planter står flot i de historiske omgivelser. Tag på en rundtur i huset og lær om livet på plantagen.

 

Læs mere

Dag 10

Savannah

Du fortsætter herefter til Savannah der emmer af gæstfrihed og charme. Dagen kan du bruge på at udforske byens historiske distrikt, der har 22 pladser og brostensbelagte gader. Om natten er det muligt at tage på "hjemsøgte" ture og måske se et spøgelse. Hvert enkelt stykke af den storslåede Viktorianske arkitektur har sin egen sørgelige eller mystiske historie. Andre af byens attraktioner, som du kan besøge er Telfair Museum of Art, Forsyth Park og Factor’s Walk. Hvis du har lyst til at smage den lækre sydstatskogekunst, bør du besøge den renoverede havnefront, der er fyldt med butikker og restauranter.

Rejserute: Chaleston – Savannah (175 km)

Læs mere

Dag 11

St. Augustine

Rejs fra det charmerende Savannah og kør mod St. Augustine. Kun få byer i USA er lige så tiltalende straks man ankommer som denne. St. Augustine er USA’s ældste by, og mange af de gamle bygninger er stadig at finde i byens smalle gader. Trænger du til afslapning kan du bruge dagen på den skønne strand, der ligger på den modsatte side af bugten. Vil du hellere opleve historiens vingesus, så skulle du besøge Castillo de San Marcos National Monument, et fort, der i sin tid fungerede som byens forsvarsværk, og som er det ældste europæiske fort på USA’s fastland.

Rejserute: Savannah – St. Augustine (293 km)

Læs mere

Dag 12

Orlando

Kør fra Augustine om morgenen og fortsæt mod Orlando. Gør evt. et stop ved Silver Springs. En naturpark der er omringet af Silver Springs udspring, som er verdens største artesiske udspring. Tag på en seljtur i en båd med glasbund og se de mange dyr der lever i dette vand, der kan være op til 30 meter dybt. Kør nu til Orlando, temaparkernes hovedstad, hvor der er to overnatninger. Tilbring en aften i Downtown Disney, hvor der er over 170 shopping-, spise- og underholdningsfaciliteter.

Rejserute: St. Augustine - Orlando (274 km)

Læs mere

Dag 13

Orlando

Dagen kan benyttes på de mange forlystelser som Orlando har at byde på. Der er alle Disneys Parker, Universal Florida, SeaWorls....bare for at nævne nogen af dem.

 

Læs mere

Dag 14

Miami Beach

Læg Orlandos magiske verden bag jer og rejs sydpå mod det solrige Miami Beach. Varme briser, svajende palmetræer og lyden af bølger der ruller i land skaber en fantastisk stemning i denne berømte by, hvor de pastel farvede, Art-deco bygninger gør Miamis syd strand til et betagende syn. Det er blevet kaldt den Amerikanske riviera, men der er andet end hvidt sand og turkist vand her, hvor du også finder fantastisk shopping og lækre restauranter, og så kan du desuden være heldig at opleve en rigtig filmoptagelse i dette område.

Rejserute: Orlando - Miami Beach (389 km)

Læs mere

Dag 15

Miami Beach

Gå på opdagelse i Miami. Oplev seværdighederne i "The Magic City", en tropisk legeplads fyldt med imponerende arkitektur. Miami er en international by fyldt med multi-etniske kulturer der også afspejles i det lokale cuisine og i arkitekturen. Der er Downtown Miami, et område der er kendt som Miamis Food Court, pga. de mange forskellige restauranter og cafeer, Coral Gables der oser af middelhavsstemning og Little Havana, et Cubansk område der er kendt for deres varetegn Calle Ocho og Domino Park, og for områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter.
Læs mere

Dag 16 - 17

Miami - Danmark

Dag 16:

Fly fra Miami retur til Danmark. 

Dag 17:

Ankomst til Danmark.

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.