Sydcalifornien - fra West Hollywood til ørken og strand

USA - Los Angeles, Joshua Tree, San Diego
 • West Hollywood - oplev kendissernes nabolag
 • Nationalparken Joshua Tree
 • San Diego's hippe laid back stil
 • Westernkulisser og rockmusik 'live' i Pioneertown

Efter skønne dage i West Hollywood, berømthedernes by, er I nu på vej mod øst til Yucca Valley, hvor I skal bo et par dage nær en western-spøgelsesby og vandre i Joshua Tree National Park i hjertet af det vilde vesten 

Denne rejse til Californien er anderledes end vores øvrige Californien-rejser. Det er rejsen for dig, der gerne vil opleve solstatens kultur, historie og særprægede ørkennatur med korte afstande mellem de forskellige byer og naturlandskaberne. Blot 2,5 timers kørsel fra Los Angeles ligger Yucca Valley i Central Desert med Joshua Tree National Park, Indian Canyon og Mt. San Jacinto State Park. Oplev et spændende ørkenlandskab med de enestående joshua trees, live country- og rockmusik og Californiens sande, frie ånd. Rejsen slutter med fire dage i San Diego, solens by ved Stillehavet nær grænsen til Mexico.

Pioneertown - en western kulisseby

I Yucca Valley bor du nær den gamle western kulisseby Pioneertown og får masser af natur- og kulturoplevelser. Og med blot endnu en times kørsel er du i solbyen San Diego. Ruten er altså perfekt til rejsen med de store børn, der ikke orker at køre i timevis, hvilket man jo normalt gør på kør-selv-ferier i USA. Denne rejse har blot ti overnatninger undervejs, men du når alligevel at opleve det meste af det sydlige Californien. 

Se detaljeret rejsebeskrivelse under dag-til-dag-programmet.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Los Angeles, Joshua Tree, San Diego

12 dage

fra kr. 14.135

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Los Angeles, CA Joshua Tree, CA

Rejser til Los Angeles

En rejse til Los Angeles er nærmest synonymt med Hollywood-stjerner, luksuriøse Beverly Hills villaer, shopping på Rodeo Drive, filmkulisser i Universal Studios og rutsjebaneture i Disney Land! Du får altså en helt speciel storbyferie fyldt med attraktioner.
Læs mere
Los Angeles, CA Joshua Tree, CA San Diego, CA

Rejser til Joshua Tree

I det vestlige USA finder du Joshua Tree National Park, et barsk ørkenlandskab, som har taget navn efter et lille palmetræ, der har tilpasset sig leveforholdene i Mojave-ørkenens golde, forblæste landskab i det sydlige Californien
Læs mere
Joshua Tree, CA San Diego, CA

Rejser til San Diego

New York har sin taxachauffør, Chicago sin bluesman og San Diego sin solbrændte surfer med vindblæst hår. De lokale i San Diego smiler mildt; de ser ud, som om de har været på ferie i årevis. Velkommen til San Diego, solens by!
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Los Angeles - 4 nætter

Ramada Plaza West Hollywood
Se kort

Ramada Plaza West Hollywood

Beliggenhed: , Los Angeles

Ramada Plaza West Hollywood Hotel & Suites tilbyder et behageligt ophold på Santa Monica Boulevard, centralt i West Hollywood

Hotellet ligger i udkanten af Hollywood Hills, nær Graumans kinesiske teater og Hollywood Walk of Fame, med en kort køretur til Universal Studios Hollywood. Dette West Hollywood-hotel er det perfekte sted at slappe af efter en dag med storbysoplevelser.

Gør brug af det gratis wi-fi på hotellets areal og tag en svalende svømmetur i den udendørs pool på lounge-terrassen efter en dag i storbyen.
Hotellet har fladskærms-tv og gratis wi-fi på værelserne og du kan træne i fitnesscenteret. Det er muligt at gæsteparkere natten over mod et gebyr. Kitchen 24, restauranten på stedet, er åben døgnet rundt med udendørs siddepladser.

Læs mere her

Joshua Tree - 2 nætter

Best Western Joshua Tree Hotel & Suites
Se kort

Best Western Joshua Tree Hotel & Suites

Beliggenhed: Californien, Joshua Tree

Bo på Best Western Joshua Tree Hotel & Suites i Yucca Valley i det sydlige Californien

Hotellet ligger kun otte kilometer fra Joshua Tree National Park, Big Morongo Canyon Preserve i Morongo Valley og tæt på Pioneertown og den berømte restaurant / spillested Pappy & Harriet's. Best Western Joshua Tree Hotel & Suites tilbyder en række værelser fra standard kingsize bedroom til suiter med køkken og kingsize bedroom med boblebad.

Hotellets værelser er fuldt udstyret med HD-fladskærms-tv og højhastighedsinternetadgang. Der tilbydes en let, kontinental morgenmad med kaffe hver morgen. På hotellet finder du en udendørs swimmingpool og et boblebad (sæsonåbent) og et fitnesscenter.

Læs mere her

San Diego - 4 nætter

Best Western Yacht Harbor Hotel
Se kort

Best Western Yacht Harbor Hotel

Beliggenhed: Californien, San Diego

Best Western Yacht Harbor Hotel, på den centrale beliggenhed ved San Diego waterfront, tilbyder moderne værelser med udsigt til havnen

Hotellet er beliggende blot fem minutter fra lufthavnen og tilbyder gratis shuttlebus til lufthavnen, krydstogtsterminalen og togstationen. Der er desuden gratis parkering og let morgenmad.

De nyrenoverede værelser har gratis wi-fi, moderne indretning, balkon, minikøleskab og mikrobølgeovn, fladskærms-tv, opvarmning, aircondition og komfortable senge. Du kan også slappe af i den opvarmede pool og jacuzzi og træne i fitnesscentret. I gåafstand fra hotellet finder du et væld af gode restauranter med rimelige priser. Tag på gåtur langs havnepromenaden til lystbådehavnen, udforsk den gamle by og tag i byen om aftenen i det sjove Gaslamp Quarter.

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Los Angeles
Dag 2 - 4
West Hollywood, Los Angeles
Dag 5 - 7
Pioneertown
Dag 8 - 11
Temecula og San Diego
Dag 12 - 13
San Diego - Danmark

Dag 1

Danmark - Los Angeles

Afrejse fra Danmark og ankomst til Los Angeles.
Efter paskontrol og bagageudlevering tager i en taxa til hotellet i West Hollywood, som er beliggende ca. 20km fra lufthavnen.
Læs mere

Dag 2 - 4

West Hollywood, Los Angeles

Turen starter i West Hollywood

Los Angeles er en kolossal og meget trafikeret by. Man vil aldrig tilnærmelsesvist kunne nå at opleve det hele på én og samme rejse. Her har vi valgt at fokusere på West Hollywood, Beverly Hills og oplevelsen af kendissernes private verden. Hvor bor de? Hvor fester de? På hvilke restauranter og barer kan du spotte en berømthed? Det er en verden for de kræsne, og overalt bliver sanserne forkælet med lækre gourmetmiddage, fed underholdning og en totalt afslappet stemning.

Guidet cykeltur gennem West Hollywood og Beverly Hills

I må ikke snyde jer selv for en guidet tur på elcykler rundt i West Hollywood og Beverly Hills. Oplev Rodeo Drive, Sunset Boulevard og filmstjernernes palæer - krydret med historier om eventyr og eskapader på jeres cykeltur. 
I bor fire nætter på hotel i West Hollywood.

Afhentning af jeres bil dag 4.

 

Læs mere

Dag 5 - 7

Pioneertown

Rejserute: West Hollywood/Los Angeles - Pioneertown (212km)

Joshua Tree National Park

Central Desert i det sydlige Californien er fyldt med natur- og kulturskatte. I områdets nordlige del ligger Yucca Valley og Joshua Tree National Park. Det er også her du finder Pioneertown, den gamle western kulisseby, skabt tilbage i 1940erne af et par Hollywood-producenter. På rejsen kan du besøge kulissebyen og Pappy & Harriet’s Pioneertown Palace. På sidstnævnte kan I nyde ægte amerikansk mad til levende rock- og countrymusik hver aften.

Indian Canyons

Indenfor en halv times kørsel finder I også Indian Canyons med skøn ørkennatur, palmer og kaktusser. Indian Canyons tilhører i dag stadig indianerstammen Agua Caliente, der oprindeligt levede på jorden. Følg i indianernes fodspor på en jeeptur fra Palm Springs og trek til fods de få kilometer gennem kløften.

I bor to nætter i området omkring Pioneertown.

Læs mere

Dag 8 - 11

Temecula og San Diego

Rejserute: Pioneertown - Temecula - San Diego  (253km)

På vejen mod San Diego har I mulighed for at opleve Temecula Valleys vinmarker og Temecula Old Town, som er en levende gammel by med hyggelige butikker og restauranter og barer med levende musik. I weekenderne er den gamle by velbesøgt af gæster fra L.A.

Temecula Valley og Mt. San Jacinto

I Temecula Valley har I også mulighed for at opleve en olivenranch og den bitre frugts rejse fra træ til bord, at flyve med luftballon ved daggry over Temecula Valley’s vinmarker og at tage en tur op til toppen af Mt. San Jacinto i 2600 meters højde med Palm Springs Aerial Tram. Udsigten på turen op er spektakulær, og på toppen kan I vandre i den 54 km2 store naturpark, der er hjem for bjergløver, tykhornsfår, prærieulve og vaskebjørne. 

San Diego – surfing, strande og solnedgange

San Diego kalder sig 'Amerikas fineste storby', og byens selvtillid og solrige ansigt afspejler sig i de folk, du møder på gaden. Det føles som en hel samling af landsbyer, hver med deres egen personlighed, men det er USA’s ottendestørste by, og man skal lede længe efter et mere afslappet sted i verden.

Spændende attraktioner for hele familien

San Diego flyder over med verdensberømte attraktioner for hele familien, herunder San Diego Zoo, museerne i Balboa Park plus det levende centrum med Gaslamp Quarter’s smukke victorianske arkitektur og skandaløse historie som tidligere bordelkvarter. Sidst, men ikke mindst, har byen mere end 60 strande og USA’s mest perfekte vejr.

I bor fire nætter i San Diego.

Læs mere

Dag 12 - 13

San Diego - Danmark

Dag 12: 

Her slutter rundturen i det sydlige USA, men opholdet kan forlænges, hvis du vil se mere.

Bilen afleveres og der flyves fra San Diego retur til Danmark.

Dag 13:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.