Det bedste af Florida

USA - Miami, Key West, Everglades Nationalpark, Ft. Myers, Orlando, Fort Lauderdale
 • Storby og shopping i Miami
 • Strandliv ved Miami Beach, Key West og Den Mexicanske Golf
 • Rumhistorie på Kennedy Space Center
 • Forlystelsesparker i Orlando

Du går en morgentur langs stranden, hvor bølgerne blidt ruller op på det hvide sand. Solen har lige gjort sin rolige entré. Kun få byer i verden har en charme som Miami. Også i måneskin brillerer byen med magisk salsamusik og smukke udsigter til den glitrende skyline. Velkommen til Miami!

Kom hele Florida rundt, fra Miamis moderne og trendy South Beach til solnedgangen i Key West. Nyd havet ved Den Mexicanske Golf og de charmerende strandbyer, inden turen går til Orlando og Kennedy Space Center.

Miami - sol, sommer og salsa

Florida byder på et skønt klima med flere solskinstimer end noget andet sted i USA og har med rette fået kælenavnet "The Sunshine State". Denne tur starter i Miami hvor en herlig cocktail af storby, shopping, Art Deco, bølgebrus og endeløse strande vil forføre de fleste. Miami er sol, sommer og salsa - velkommen!

Besøg Little Havana som summer af liv og salsamusik, spil domino og ryg en cigar med de lokale. Nyd en slentretur langs Calle Ocho og en herlig cubansk frokost på Versailles, før dagen afsluttes tilbage på en strandstol i South Beach. Lej en cykel og oplev Miami i dit helt eget tempo, det er nemt at komme rundt og sjovt at se byen fra en lidt anden vinkel. Spis frokost på Smith & Wollensky, som er en vaskeægte klassiker i Miami.

Key West - tilbagelænet caribisk atmosfære

Længere mod syd venter charmerende Key West, byen for enden af Florida. Her fejres solnedgangen hver aften med gøgleri og farvestrålende drinks. Key West er så stemningsfyldt og imødekommende, at første besøg sjældent bliver det sidste.

Everglades, Ft. Myers, Orlando og Fort Lauderdale

Oplev Everglades vilde sumpområde med de vildtlevende alligatorer på vejen mod Den Mexicanske Golf - her venter Ft. Myers og småøerne langs kysten. Orlando er synonym med forlystelsesparker som Disney og Universal Studios, vandland, restauranter og shopping - og her er noget for alle aldre. Turen afsluttes i hyggelige Fort Lauderdale, hvor det er muligt at nyde sol på stranden, en sejltur på kanalerne eller en tur i det store shoppingcenter Sawgrass Mills.

Og ønsker du også at besøge New York eller andre storbyer på din rejse, så lad os finde den bedste mulighed til dig.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Miami, Key West, Everglades Nationalpark, Ft. Myers, Orlando, Fort Lauderdale

10 dage

fra kr. 7.985

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL Key West, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL Key West, FL Everglades, FL

Rejser til Key West

Øerne, The Keys, ligger som små perler på snor i forlængelse af Floridas sydspids. Palm Beach, bedre kendt som ”The Golden Coast”, har en kystlinje fyldt med dejlige strande. Downtown langs Worth Avenue finder du skønne butikker. Tager du nordpå til West Palm Beach kan du opleve dyr på tæt hold i Lion Country Safari.
Læs mere
Key West, FL Everglades, FL Orlando, FL

Rejser til Everglades National Park

Går din ferie til den østlige del af USA, er Everglades National Park i den sydlige del af staten Florida en oplagt seværdighed. I parkens sump og sivgræs er der et fantastisk dyre- og planteliv og tusindvis af alligatorer.
Læs mere
Everglades, FL Orlando, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er det amerikanske svar på Venedig, hvor den ene villa efter den anden pryder de charmerende kanaler. Ved strandpromenaden og på Las Olas Boulevard bidrager restauranter, caféer og hoteller til byens hyggelige stemning, og ved den lange hvide sandstrand kan hele familien boltre sig i det varme Atlanterhav. 
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Danmark - Miami
Dag 2
Key West
Dag 4
Ft. Myers
Dag 5 - 7
Orlando
Dag 8
Fort Lauderdale
Dag 9 - 10
Fort Lauderdale - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Miami

Afrejse fra Denmark og ankomst til Miami, hvor du, afhængigt af ankomsttid, kan udforske de rige og berømtes legeplads allerede samme dag.
 
Afhent enten bilen ved lufthavnen efter ankomst eller på Miami Beach, inden I skal køre mod syd.
 
I Miami kan I nyde Art-Deco-arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. Og tag på opdagelse i den spændende nye bydel Wynwood, hvor der ligger mange spændende gallerier, små restauranter og alternative shops.
Læs mere

Dag 2

Key West

Kør mod syd og oplev de 42 broer, som forbinder de 32 småøer, der ligger som perler på en snor på vej til det sydligste punkt i USA, Key West.

Rejserute: Miami - Key West (272 km)

 

Læs mere

Dag 4

Ft. Myers

Kør tilbage ad den smukke vej mod fastlandet, gør et stop og oplev Everglades fra en Airboat. Her vil der være rig mulighed for at se en alligator og sumpområdets andre dyr og planter.
I ankommer til Ft. Myers, som ligger ud til Den Mexicanske Golf - et smukt område med mange hyggelige restauranter og fantastiske strande.

Rejserute: Key West - Ft. Myers (455 km)

Læs mere

Dag 5 - 7

Orlando

Inden I kører mod nord og derefter ind i landet mod Orlando, er der mulighed for at besøge Edison & Ford Winter Estate, som er tidligere vinterresidens for henholdsvis Thomas Edison og Henry Ford. Deres tidligere hjem er i dag indrettet som museer, hvor man se og opleve de smukke hjem og omgivelser.

På vej mod nord kan det anbefales at køre langs kysten og se de charmerende strandbyer som Sarasota, Longboat Key og Anna Maria Island.

Og når I er vel ankommet til Orlando, er der rig mulighed for at opleve f.eks. Disney Springs, med over 70 butikker, underholdning og restauranter. 

De næste dage er til at opleve og nyde Orlando. Her finder I utallige parker og forlystelser, og nok til at de næste to dage kan fyldes med oplevelser. 

I kan opleve Disney Worlds mange forskellige parker (Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot og Hollywood Studios) samt de flotte vandparker Blizzard Beach og Typhoon Lagoon Water Park. I skal påregne at et besøg i en af parkerne sagtens kan tage op til en hel dag, hvis der skal være tid til at se og prøve det hele.

Der er selvfølgelig også Universal som har to forskellige parker, så her er det et spørgsmål om at vælge med omhu.

Rejserute:  Ft. Myers - Sarasota, Longboat Key, Anna Maria Island - Orlando (405 km)

Læs mere

Dag 8

Fort Lauderdale

Så køres der mod vest til Kennedy Space Center, den amerikanske rumfartsstation NASA, hvorfra USA sender raketter og rumfærger ud i rummet. Brud evt tid på at besøge den flotte IMAX-biograf, hvor I kan se imponerende film om rummet. 

Herefter køres langs kysten mod syd til Fort Lauderdale, også kaldet USAs Venedig. Hvis tiden tillader det, kan dagen afsluttes med sejltur på de smukke kanaler.

Rejserute: Orlando - Kennrdy Space Center - Fort Lauderdale (384 km)

Læs mere

Dag 9 - 10

Fort Lauderdale - Danmark

Turen rundt i solrige Florida er slut. Ønsker I at forlænge med et par dage, hjælper vi gerne med at arrangere dette.

Fly fra Miami retur til Danmark. 

Ankomst til Danmark næste dag

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.