Udflugter i Washington D.C.

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Washington D.C.

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder, når rejsen går til Washington. Kontakt os for yderligere information om priser og lad en af vores USA-specialister skræddersy et rejseforslag til dig!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Berømte TV- og filmlokationer | Washington DC

På denne udflugt besøger du intet mindre end 30 film- og tv-locations i Washington DC!
Undervejs får du mulighed for, at shoppe i det storcenter hvor "No Way Out" og "True Lies" blev optaget, og efterfølgende kan du tage en drink i baren, der blev brugt i "St. Elmo's Fire". Du kan opleve uhyggen brede sig, når du står på trappen til det hus, der blev brugt i "The Exorcist" og du kan tage en gåtur i parken, der var baggrund i filmen "The Sentinel. Andre film- og tv-højdepunkter på turen inkluderer steder hvor "Wedding Crashers", "Thank You For Smoking", "Election", "X Files", "Independence Day", "Forrest Gump" og mange andre film og tv-serier blev optaget. På denne udflugt kommer du rundt i hele Washington D.C. på en sjov og underholdende måde.

Varighed: 2,5 time
Afgang: Lørdage kl. 10.00

Dagstur til historiske monumenter | Washington DC

På denne bustur besøger du George Washingtons gård og parkanlæg, Mount Vernon, Lincoln, Vietnam, Korean og Marine Corps Memorials.
Du besøger den hyggelige den gamle havneby Alexandria. Ved Arlington kirkegården ser du de ukendtes gravsteder, vagtskiftet og gravstedet for Kennedy-familien, hvor den evige flamme brænder. Du kommer forbi The Pentagon Memorial, Air Force Memorial, Fort Washington og ser ligeledes US Capitol, Bell Tower, Mellon Fountain, øst og vest afdelingen af National Gallery of Art, Jefferson Memorial m.m.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 8.00